WHITE HOUSE PEDOPHILE RING UNCOVERED

Obama/ Biden/ Clinton/ Pelosi

"We hebben hard bewijs dat president Obama een pedofielenbende uit het Witte Huis leidde", zei Julian Assange in een Fox News Hannity-bomrapport over Sun. 25 april. "...

Een jonge jongen van 5... zal de perfecte catamite zijn voor de president", las een Wikileaks-e-mail aan Obama volgens Assange.

“Hij komt dinsdag uit Roemenië. Ik weet zeker dat de president tevreden zal zijn."

Andere notabelen die bij de pedofiele ring betrokken waren, waren Bill en Hillary Clinton, Tim Kaine, Elizabeth Warren, Jimmy Carter, Harry Reid, Ben Affleck, George Clooney, Cory Booker, Al Franken en Nancy Pelosi.

Trump Attorney Lin Wood opgenomen opperrechter John Roberts in de groep.

Kinderhandel door de regering-Obama/Biden met behulp van de Clinton Foundation was goed bekend in de inlichtingengemeenschap. Het uitgebreide netwerk van kindersekshandel werd georganiseerd door de Black Hats of Illuminatti* in het Vaticaan en gefinancierd door de CIA Black Budget en de Chinese Communistische Partij Kinderhandel Ring.

Blijkbaar breidde hun ring zich uit tot mensenhandel in kinderen die aan de grens werden betrapt, degenen die met een onderzeeër naar het watereiland van Biden gingen dat naast Epstein's pedofieleneiland lag, DUMB-tunnels die onder elke hoofdstad in de natie en de wereld liepen en inclusief een ondergrondse tunnel systeem onder eigendom van Biden in de Oekraïne en een ander begraven twee mijl onder het Witte Huis.

De belangrijkste inkomstenbron voor kinderhandel was de verkoop van adrenochroom – verkregen door het verzamelen van het bloed van een getraumatiseerd kind. Er werd gezegd dat het een "high" veroorzaakte en veroudering tegenging, hoewel een van de bijwerkingen de dood was als de voorraad werd weggenomen.

Producten te koop, 2021 Kinderjachtfeesten Schema voor VS :

Voordat het nieuws van Een Alliantie van naties redde miljoenen kinderen die via sekshandel werden verhandeld en gebruikt voor orgaantransplantaties en adrenochroomproductie in een uitgebreid labyrint van Illuminati-tunnels over de hele wereld. De ring werd gerund door het Vaticaan en gefinancierd door de Chinese Communistische Partij met behulp van Bitcoin-faciliteiten onder de Three Gorges Dam in China - va een tunnel die liep naar het Wuhan-lab dat de wereldwijde plaag van het CV-19-virus produceerde en vrijgaf.

Trump en de Alliantie schoten te hulp.

Hun militaire missies culmineerden in de ontdekking van 1.245 nauwelijks levende kinderen, tieners en volwassenen door US Navy Seals, Russische Special Ops en ONS Beschermingsteam en het meenemen van 1.366 dode lichamen uit 30.000 containers op het Illuminati's Evergreen Evergiven-schip dat het Suezkanaal vanaf dinsdag blokkeerde. 23 maart t/m ma. 29 maart. Evergiven en begeleidende schepen die in het kanaal waren gevangen, werden verscheept door de Chinese Communistische Partij. Ze hadden ook tanks aan boord van Adrenochrome, een nucleair apparaat en massavernietigingswapens, waaronder het CV-19-vaccin. Ze waren allemaal voorbestemd om een ​​oorlog in het Midden-Oosten te beginnen en de wereldbevolking te decimeren voor hun agenda voor de Nieuwe Wereldorde.

De ontdekking van een internationale kinderhandelbende in het Witte Huis onder leiding van Obama en Biden had alles te maken met het feit dat Washington DC werd omringd door een acht meter hoog prikkeldraadhek dat aan de binnenkant werd bewaakt door 30.000 Nationale Garde sinds vóór 20 januari. Biden-inhuldiging.

In de vroege ochtenduren van zon. 24 jan. 2021 Special Forces (SOF)-eenheden werden op video opgenomen terwijl ze uit een leeg Witte Huis kwamen met gemartelde kinderen die ze hadden gered uit ondergrondse tunnels die twee mijl onder Capitol Hill begraven lagen. Het leger had zojuist de Deep State CIA-troepen verslagen die probeerden hen te verhinderen te verwijderen wat later werd ontdekt als duizenden voornamelijk baby's, hoewel er veel kinderen, tieners en volwassenen tot 60 jaar oud waren die werden vastgehouden in geëlektrificeerde kooien.

Veel slachtoffers van de Capitol Hill-tunnel bleken in de tunnels te zijn geboren, terwijl sommigen waren ontvoerd en tot 30 jaar in deze graven hebben doorgebracht. Allen waren ondervoed en fysiek, psychisch en seksueel misbruikt. In de tunnels ontdekten troepen ook laboratoria die waren ontworpen om te martelen, adrenochroom en organen te extraheren uit gekooide baby's, kinderen, tieners en volwassenen.

Tijdens de reddingsoperatie op Capitol Hill werd nog een video gevonden van Hillary Clinton en haar assistent Huma Abadin.

Het zou 100 keer erger zijn dan Frazzledrip :

De beruchte video die de politie van New York vond van Clinton en Abadin die het gezicht eraf rukken, een jong meisje martelen en vermoorden en vervolgens haar Adrenochromed bloed dronken.

Lang geleden was Clinton gearresteerd, onlangs berecht bij een GITMO Militair Tribunaal en zou vandaag maandag worden opgehangen. 26 april. Om haar eigen huid te redden had Abedin tegen haar voormalige baas getuigd: "Ik kan het aantal minderjarige jongens en meisjes dat Clinton naar de VS heeft gebracht onder het voorwendsel hen een vruchtbaar leven te bezorgen niet tellen", zei Abedin bij het Tribunaal, " maar er waren er veel, van wie de meesten later werden verkocht of geschonken aan invloedrijke leden van de Clinton Cabal.” Zie Bye Bye Hillary

Verkrachting, marteling en mensenoffers van kinderen in satanische riten werd algemeen aangenomen onder politieke elites. Hoewel Trump en de Alliantie** bovenop de situatie zaten. Direct nadat Trump in 2016 aantrad, werden de Amerikaanse procureur-generaal voor Utah John Huber en 740 onderzoekers ingehuurd om die politieke elites te onderzoeken die zich schuldig maakten aan pedofilie. Sindsdien hebben Huber en zijn team Grand Juries gehouden en meer dan 200.000 verzegelde aanklachten ingediend in de VS, samen met meer dan 500.000 die wereldwijd door de Alliantie zijn ingediend.

"Deze kinderen leefden in voortdurende angst vanwege de wereldwijde aanwezigheid van de syndicaten voor mensenhandel op de zwarte markt, zelfs in de VS", zei Oscar 'El Blue' Ramirez, de Mexicaanse journalist in Tijuana. Ramirez heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de connectie van Biden met kinderen die betrapt worden op de internationale mensenhandel van de maffia aan de grens.

Op 23 oktober 2020, na het presidentiële debat, onthulde Oscar ‘El Blue’ Ramirez een UN Open Borders Compact dat Joe Biden en Barak Obama ondertekenden. Het beleid leidde tot een massale toestroom van Antifa Black Market Coyote-netwerken die meer dan 90.000 kinderen smokkelden, die vervolgens werden vermist. Er is gedocumenteerd dat meer dan 20.000 tijdens hun ambtstermijn door de regering-Obama in kooien werden gestopt. Mexicaanse journalist onthult Joe Biden's mensenhandelpact

Het uitgebreide Biden-fortuin werd niet alleen verkregen door kinderen aan de grens te verkopen. Op nieuwjaarsdag 2021 vielen Delta Forces het 200 hectare grote landgoed van Joe Biden in de Oekraïne binnen, waar ze een doolhof van ondergrondse kamers en tunnels vonden die kilometers ver in alle richtingen liepen. Stukken necrotisch vlees hingen aan enkel- en polsboeien vastgeschroefd aan de muren.

Het door Biden beheerde Water Island naast het veroordeelde Epstein-eiland van pedofielen was een andere bron van inkomsten voor Biden. Het was bekend dat het al lang werd gebruikt in het internationale kinderhandelnetwerk. Biden gearresteerd, SCOTUS Roberts betrapt, CIA-kinderhandel, wapen- en drugshandel blootgesteld.

In de Oekraïense ondergrondse tunnels van Biden werden in beslag genomen laptops gezegd vol met bewijzen van een massale internationale witwaspraktijken, wapensmokkel en drugshandel, kinder- en mensenhandel – die verband leek te houden met andere machtige elites. Die lange lijst van aanklachten zou SCOTUS-opperrechter John Roberts bevatten, die ervan werd verdacht te zijn gechanteerd om bepaalde beslissingen van het

Hooggerechtshof te nemen volgens Trump-advocaat Lin Wood in een reeks tweets op Mon. 4 jan. “Opperrechter John Roberts en een groot aantal machtige individuen over de hele wereld werden gechanteerd in een afschuwelijk plan met verkrachting en moord op kinderen die op videoband waren vastgelegd. Ik heb de sleutel van de bestanden die de video's bevatten. Anderen hebben ook de encryptiesleutel.”

"De chantagedoelen worden benaderd met een pistool, een kind en een camera", beweerde Wood. “Het doelwit krijgt de opdracht om het kind op video te verkrachten. Het doelwit wordt vervolgens bevolen om het kind op video te schieten. Het doelwit is dan eigendom van en wordt gecontroleerd door de afpersers totdat het bewijs van chantage zijn waarde verliest.”

De misdaden van Obama, Biden, Clinton, Pelosi en Robert tegen de mensheid leken verbonden via de CIA, samen met negen andere inlichtingendiensten, waaronder de FBI. De geheime agentschappen werden verondersteld een mensenhandel, wapen- en drugshandel te runnen die werd gebruikt om politieke elites te chanteren. Alles werd gefinancierd door Amerikaanse belastingdollars die via een CIA Black Budget werden gesluisd – waarvan al lang bekend is dat hij met Jeffrey Epstein en zijn Pedophile Island heeft gewerkt bij de chantage van politieke en mondiale elites.

Op het terrein van Biden Oekraïne nam het leger $ 300 miljoen aan goud, in China vervaardigde Type 56 aanvalsgeweren, tienduizenden munitie, laptops en in een ondergrondse voorkamer twaalf plunjezakken gevuld met zwarte teer-heroïne in beslag. Wood zei: “Een van die inlichtingendiensten is gehackt door een groep die bekend staat als Lizard Squad. De chantagedossiers van verkrachting en moord werden verkregen en een kopie werd aan Isaac Kappy verstrekt. Kappy gaf de bestanden aan een vriend en de coderingssleutel aan een andere vriend kort voordat hij werd vermoord op 13 mei 2019.

“Jeffrey Epstein gebruikte hetzelfde chantageschema van kinderverkrachting en moord om ofwel zijn eigen belangen te behartigen, of die van een inlichtingendienst waarmee hij werkte. Ik heb geen idee van de omvang van het chantageplan voor het verkrachten en doden van kinderen, maar gezien het aantal betrokken instanties, de honderdduizenden vermiste kinderen en anderszins onverklaarbare acties van vele machtige functionarissen, beroemdheden en bedrijfsleiders, vrees ik het ergste.

"Veel problemen in onze wereld kunnen verband houden met dit chantageplan,

inclusief het bizarre gedrag van functionarissen en rechters bij de recente verkiezingen."

Het landgoed Biden in Oekraïne bleek het hoofdkantoor te zijn van Paradine Global Advisors. In de nazomer van 2006 kocht de familie Biden Paradine als hedgefonds en ontsloeg 95% van het personeel.

In juni 2009 bleek het bedrijf een slush-fonds te zijn voor het witwassen van geld.

VALENTINO VERITAS