De eerste patiënt, patiënt nul die besmet zou zijn geraakt met covid -19 door het eten van een geïnfecteerde vleermuis is 110% uitgesloten. Het virus moet dan eerst kunnen overspringen, dan moet het zich kunnen voeden en reproduceren met menselijke celmateriaal en dat kan dus helemaal niet, want hij was volledig afgestemd op vleermuiscellen en dan moet het ook nog eens besmettelijk worden.

Dat zijn 3 stappen die in de natuur heel veel tijd in beslag nemen. Vooral de 2de stap is een probleem. Het virus kan niet bestaan zonder gastheer, de vleermuis. Hij heeft zijn eiwitsequenties volledig afgestemd op zijn vleermuiscellen , daar leeft hij op en daarop vermenigvuldigt hij zich, wanneer hij opeens in een menselijke lichaam zit, dan heeft hij een groot probleem.

Allereerst moet hij de cellen zien binnen te dringen, dan moet hij wennen aan de nieuwe gastheer, De Mens, om zich te kunnen voeden en te reproduceren en dan pas kan hij als ware om zich heen gaan slaan, zodat hij een irritante griepvirus wordt.

Daar is tijd voor nodig, heel veel tijd. We hebben het dan over een natuurlijke evolutie van een virus, maar die tijd was er niet. Covid-19 was er opeens....Het knalde volgens de officiële instanties, zomaar opeens uit de vleermuis, de mens in en ziedaar het was direct hoogst effectief en besmettelijk.

Dat kun dus helemaal niet.

Dus waarom komen de wereldgezondheidsorganisaties,

de verenigde naties en het rivm, met dit in de ogen van de experts belachelijke verhaal.

Wat is er dan wel gebeurt? Volgens enkele wetenschappers moet er met het virus geknoeid zijn. Protein engineering noemen de wetenschappers het, geen natuurlijke evolutie van het virus, maar het opzettelijk veranderen van het eiwitsequenties van het virus over een langere tijd in menselijke cellen of in menselijke proefpersonen.

Hoe kan het dat er een patent was met de volgende patent code US 10.130.701.B2 op 20 NOV. 2018 aan het Britse bedrijf Pirbright Institute was gericht, voor het  ontwikkeling van een corona variant. 

Deze info werd op meerdere sociale media's gedeeld en eerst had we het vermoeden dat het niks met virus te maken had. Maar toch bleek Pirbright Institute een spoor op te leveren, want door het verder te zoeken van het patent, kwamen we uit bij de grootste  financier van Pirbright Institute Bill Gates onze miljardair.

Deze grote weldoener die ook bekend is van Microsoft, maar tegenwoordig grootverdiener is in vaccins en medicijnen. Begrijp wel goed dat deze man nooit is afgestuurd als dokter, zoals hij vaker verteld in interviews.

Allemaal Fake Media Manipulatie voor het volk zoet te houden. Als je naar de aandelen kijkt en de financieel belangen van Bill Gates, dan merk je dat deze man alles behalve filantroop is, wat hij steeds x op x verteld.

Hij heeft meer dan 400 miljoen Dollar geïnvesteerd in farmaceutische bedrijven ( achter de schermen is hij dan mede eigenaar of volledig eigenaar, maar niet voor de buitenwereld ) Alle covid vaccins die nu op de markt zijn, heeft Bill Gates in geïnvesteerd.

Dus hij heeft financieel belang in vaccins en medicijnen.  Later Meer...

.V.V.