3D - 5D MANIFEST

Onze planeet verkeert als geen ander in onze soortgeschiedenis in extreem gevaar. We zien de botsing van twee eeuwen. Vissen (controle en onderdrukking) tot Waterman (verlichting en bevrijding) is letterlijk een conflict tussen het Licht en het Duister.

We zitten nog steeds vast in elk geloofssysteem, sociale en religieuze dogma's en moeten wakker worden. De misleiding die de kerk predikt, is allemaal ontworpen door de archons. Zij zijn tot wie we indirect bidden in de Tempel van Misleiding.

Religie is allemaal controle over onze geest.

Wij zijn de zielen die een korte fysieke menselijke ervaring hebben in een Matrix met lage dichtheid gecreëerd door het Duister, in opstand tegen de Eerste Schepper. Het katholicisme is geworteld in de duistere occulte rituelen. Zie 666 exposed

Het kruis bespot een vals satanisch offer van Jezus (Licht). De Eucharistie symboliseert kannibalisme. De Eucharistie is de christelijke ceremonie ter herdenking van het Laatste Avondmaal, waarin brood en wijn worden ingewijd en geconsumeerd. Brood is het vlees en wijn is het bloed van de mens. Gehenna (aangeduid als de hel) was een plaats van kinderoffers in Jeruzalem, een bestemming van de goddelozen, een plaats van vurige pijniging.

We bevinden ons in de tijd van de Apocalyps, wat de onthulling betekent. Nogmaals, niets is wat ons is verteld, wees voorbereid om oftewel volledig verbaasd of onbegrijpelijk geschokt te zijn, want het komt eraan: "Als je leeft door het zwaard, zul je sterven door het zwaard en de zacht moedigen zullen de aarde beërven.

Het is tijd om ons innerlijk te bevrijden.

Er vindt een Universeel Ascentieproces plaats en het is aan U als individu om te Ascenderen. Je evolueert van binnenuit op je zielsniveau, je fysieke lichaam was slechts een vat om deze realiteit te ervaren. Niemand krijgt hier een gratis pas, want je kunt niet tegen jezelf liegen.

.V.V.