In Den Haag hangt in het torentje van onze zogenaamde vertegenwoordiger Rutte, Baphomet aan de muur, wat hij heeft gekregen van zijn zogenaamde voorganger Balkenende. 

 

Baphomet wordt ook wel Satan genoemd

 

Baphomet heeft een Gehoornde Ramskop met schedel en zijn voeten zien eruit als hoeven van een geit. Half mens, Half Dier. Als je de foto op zoekt staan er normaal 2 kleine kinderen links en rechts van hem die naar hem opkijken, maar het gaat zich om het volgende. Kijk eens goed naar zijn rechterhand, voor jullie de linkerhand als jullie naar de foto kijken. Hij zweert met zijn duim naar voren ingeslagen en houdt daar de wijs- en middelvinger mee vast, die rechtop staan en de ringvinger en de pink zijn naar onder gebogen. Zie foto links onder

Wat iemand van ons teamleden is opgevallen, is dat Rutte, De Jonge, Grapperhouse en Prins Willempie ook zo zweren en dan zeggen met de woorden: Zo waarlijk helpe mij God almachtig.  Ze zeggen het wel, maar in gedachten zweren ze op Satan

Het is allemaal voor de show

Ze aanbidden allemaal het satanisme, omdat ze hun ziel hebben verkocht aan de illuminati en moeten luisteren naar hun Meester.

Vergeet niet dat de vvd, cda en d'66 er al lang niet meer zijn voor het volk zijn. Deze elitaire elite zijn er alleen nog voor hun zelf.

Het enige wat ze hoeven te doen is om de tekens te laten zien wat hun verbindt met het satanisme. Maar als je eruit wil en wil erover praten dan zul je het met de dood bekopen. Maar daar gaan we later over door.

En geloof ons maar als we zeggen, alle regeringsleiders wereldwijd doen het, omdat het allemaal vrij metselaars zijn. Allemaal zweren ze op Satan.

 

Dus een stem op de vvd, cda en d'66 is een stem op Satan.

 

En zolang deze elitaire elite in Den Haag blijft zitten, verlangen ze maar 1 ding van ons.

U zult gehoorzamen Slaaf

- V -