MANIFEST : EEN NIEUWE WERELDORDE

We zullen hun leven kort en hun geest zwak houden terwijl we net doen alsof we het tegenovergestelde doen. We zullen onze kennis van wetenschap en technologie op subtiele manieren gebruiken, zodat ze nooit zien wat er gebeurt.

We zullen zachte metalen, verouderingsversnellers en kalmerende middelen gebruiken in voedsel(Kleur en Smaak Versterkers) en water(Fluoride),

maar ook in de lucht(Chemtrails) waar ze in vergif veranderen.

Door de zachte metalen verliezen ze hun verstand

We zullen beloven een remedie te vinden uit onze vele fondsen en toch zullen we ze meer gif geven. Chemische gifstoffen zullen worden opgenomen door de huid van idioten (U en IK) die geloven dat bepaalde hygiëne en schoonheidsproducten die door grote acteurs en muzikanten worden gepresenteerd, eeuwige jeugd in hun gezicht en lichaam zullen brengen en door hun dorstige en hongerige mond zullen we de voortplantingssystemen van de interne organen van geest en ziel vernietigen.

Hun kinderen worden echter gehandicapt en misvormd geboren en dat zullen we ook doen. Het gif zal in alles om hen heen verborgen zijn; in wat ze drinken, eten, ademen en dragen. We moeten vindingrijk zijn in het verspreiden van de gifstoffen, voor zover het oog reikt. We leren ze dat gif goed is met grappige plaatjes en muziektonen op tv.

Degenen die ernaar zoeken, zullen behulpzaam zijn. We zullen ze inschrijven om ons gif te verdrijven. Ze zullen zien dat onze producten worden gebruikt in films en ze zullen eraan wennen, zonder het werkelijke effect te kennen.

Als ze bevallen, injecteren we gif in het bloed van hun kinderen en overtuigen we ze dat we ze helpen! We beginnen eerder, als hun geest jong is, zullen we hun kinderen focussen op wat kinderen het leukst vinden; zoete dingen.

Als hun tanden slecht worden, vullen we ze met metalen die hun geest doden en hun toekomst stelen. Als hun leervermogen is aangetast, hebben we medicijnen gemaakt die hen zieker maken en andere ziekten veroorzaken, waarvoor we nog meer medicijnen zullen maken.

We zullen ze volgzaam en zwak maken door onze kracht

Ze zullen depressief, traag en zwaarlijvig worden en als ze bij ons om hulp komen, zullen we ze meer gif geven. We zullen onze aandacht richten op geld en materiële goederen, zodat ze nooit in contact komen met hun innerlijk.

We zullen ze afleiden met hoeren, uiterlijke genoegens en videospelletjes, zodat ze nooit één worden met de eenheid van alles.

Hun geest zal de onze zijn en ze zullen doen wat we zeggen

Als ze weigeren, zullen we manieren vinden om technologie te implementeren die de geest in hun leven verandert. We zullen angst gebruiken als ons wapen.

We zullen hun regeringen vormen en we zullen binnen hun oppositie creëren. We zullen beide kanten bezitten. We zullen altijd ons doel verbergen, maar we zullen doorgaan met ons plan. Zij zullen het werk voor ons doen en wij zullen gedijen van hun zwoegen.

Onze gezinnen zullen nooit met die van hen omgaan. Ons bloed moet zuiver zijn . We zullen ze elkaar laten doden als ze tegen ons zijn. We zullen ze gescheiden houden van eenheid door middel van dogma's en religie.

We zullen alle aspecten van hun leven beheersen en ze vertellen wat ze moeten denken en hoe. We zullen ze vriendelijk begeleiden en laten geloven dat ze zelfsturend zijn. We zullen vijandigheid tussen hen aanwakkeren via onze facties.

Als er een licht tussen hen in schijnt, zullen we het doven door spot of dood, wat ons het beste uitkomt. We zullen ervoor zorgen dat ze hun hart verliezen en hun eigen kinderen doden(Vaccins).

We zullen dit bereiken met haat als onze bondgenoot, woede als onze vriend. Haat zal hen volledig verblinden en ze zullen nooit zien dat wij hun leiders zullen zijn in hun conflicten. Ze zullen elkaar vermoorden. Ze zullen in hun eigen bloed baden en hun buren doden zolang we zien dat ze tegen ons zijn.

We zullen hier veel baat bij hebben omdat ze ons niet zullen zien, omdat ze ons niet kunnen zien.

We zullen blijven gedijen na hun oorlogen en hun dood.

We zullen dit herhalen totdat ons uit eindelijke doel is bereikt.

Een Nieuwe Wereldorde

We zullen ze in angst en woede laten leven, we zullen ze beelden en geluiden geven. We zullen alle tools gebruiken die we hebben om dit te bereiken.

De tools worden geleverd door hun werk. We zullen ervoor zorgen dat ze zichzelf en hun buren haten. We zullen altijd voor hen de goddelijke waarheid verbergen dat we allemaal één zijn.

.Hij (GOD) zou het nooit moeten weten.

Ze mogen nooit weten dat kleur een illusie is. Ze moeten altijd geloven dat ze niet gelijk zijn.

Stap voor stap gaan we verder met ons doel

We zullen hun land, middelen en rijkdom overnemen om ze te controleren.

We zullen ze misleiden om wetten te aanvaarden die de weinige vrijheid die ze hebben beperken; we stelen het van hun. We zullen een monetair systeem opzetten dat hen voor altijd uitsluit, waardoor zij en hun kinderen in de schulden blijven.

En we doen het steeds opnieuw, zodat ze schuld bij ons blijven houden. Als we ze samen verbieden, zullen we ze schuldig maken aan moord en een ander verhaal aan de wereld presenteren, omdat we alle media bezitten.

We zullen de media gebruiken om de informatiestroom en hun gevoelens in ons voordeel te beheersen.

Als ze tegen ons opstaan,

zullen we ze verpletteren als insecten,

want ze (U en IK) zijn minder dan dat.

John Davidson Rockefeller

1 van onze onderzoeksjournalisten was een document tegen gekomen, toen hij bezig was met iets anders te onderzoeken, maar hij begreep de taal niet. Niemand van Oraculum begreep de taal, waar het in geschreven was. Toen hadden we zoiets, dit moeten we volledig uitzoeken. U moet zich voorstellen dat het hele document zo was geschreven : ጆን ዴቪሰን ሮክፌለር.

  Een andere onderzoeksjournalist van Oraculum had van een collega journalist vernomen dat het volgens hem geschreven was in Amharisch. En het bleek ook nog te kloppen.

Het Amhaars is 1 van de 6 talen wat in Ethiopië wordt gesproken,

maar ook in Israël , Egypte en Zweden.

Je Begrijpt Het Pas

Als Je Het Gaat Zien

The Art of War by Sun Tzu

Maar het was nog een behoorlijke klus om het te vertalen. Waarvoor onze dank uit gaat naar Valentino die het heeft vertaald en heeft herschreven voor U.

.Een klus van ongeveer 4 weken.

Zoals U het boven kunt lezen was het ook schokkend hoe lang ze al systematisch bezig zijn met de mensen te vermoorden.

.De conclusie van Oraculum.

.Dit is het werk van Satan.