NIKOLA TESLA

7 Verloren technologieën 

van

Nikola Tesla die de wereldwijde ‘Elite’ bedreigden

Tesla's UFO  Anti Zwaartekrachttechnologie : 

We weten dat Tesla alles te maken had met gratis energie en alternatieve energiebronnen. Eigenlijk was het niet onbekend. Desondanks wordt aangenomen dat de methoden en het ontwerp van Tesla's revolutionaire voertuig overeenkomen met de beschrijving van mensen die getuige waren van schijfvormige vliegende objecten of UFO's.

Aangenomen wordt dat Tesla's UFO ‘ogen’ had die waren gemaakt van elektro optische lenzen, gerangschikt in kwadranten, zodat de piloot alles kon zien. Schermen en monitoren zijn op een console geplaatst waar de browser alle gebieden rond het voertuig kan observeren, en Tesla's ongelooflijke uitvinding omvatte vergrotende lenzen, die hadden kunnen worden gebruikt zonder van positie te veranderen.

Bewijs van een dergelijk voertuig is te vinden in een interview tussen Nikola Tesla en The New York Herald, uit 1911:

Mijn vliegmachine zal geen vleugels of propellers hebben. Je zou het op de grond kunnen zien en je zou nooit raden dat het een vliegmachine was. Toch zal het in staat zijn om naar believen door de lucht te bewegen in elke richting met perfecte veiligheid, met hogere snelheden dan tot nu toe zijn bereikt, ongeacht het weer en zich niet bewust van gaten in de lucht of neerwaartse stromingen.

Het zal desgewenst in dergelijke stromingen opstijgen. Het kan gedurende een lange tijd absoluut stationair in de lucht blijven, zelfs in de wind. Zijn hefvermogen hangt niet af van de delicate apparaten die de vogel moet gebruiken, maar van positieve mechanische actie.

Tesla's Death Ray :

Voorafgaand aan de vrijgave van de vrijgegeven documenten door de FBI, beweren veel mensen dat Tesla's Death Ray gewoon weer een samenzwering was.

Eerder werd aangenomen dat Tesla's Death Ray niet bestond, en de FBI beweerde al meer dan een decennium dat geen van hun agenten OOIT Tesla's papieren had onderzocht, noch was het bureau in het bezit van een van hen.

Nadat de FBI de bestanden van Tesla had gepubliceerd, kwamen we er echter achter dat onder de gepubliceerde bestanden een brief gericht aan J. Edgar Hoover, de eerste directeur van de FBI, het belang benadrukt van een artikel waarin Tesla spreekt over de dodelijke straal en zijn ' cruciaal belang 'voor toekomstige oorlogsvoering.

Het werd aanbevolen dat Tesla voortdurend onder toezicht bleef om hem te beschermen tegen buitenlandse vijanden, die mogelijk ook belang hebben bij het geheim van zo'n onschatbaar instrument van oorlog en / of verdediging.

Gratis Energie en Draadloze Elektriciteit :

               Met behulp van financiering van JP Morgan heeft Tesla met succes de beroemde Wardenclyffe toren gebouwd en getest.

De structuur was een enorm draadloos energietransmissiestation dat volgens Tesla de mogelijkheid had om draadloos vermogen over grote afstanden te verzenden.

Tesla zag de Wardenclyffe toren als het begin van een enorm gratis energieproject.

Tesla wilde de toren niet alleen gebruiken om gratis energie te verzenden, maar ook om berichten en telefoongesprekken over de hele aarde te verzenden.

Zoals Tesla zelf heeft uitgelegd, is de aarde... als een geladen metalen bal die door de ruimte beweegt, die de enorme, snel variërende elektrostatische krachten creëert die in intensiteit afnemen met het kwadraat van de afstand tot de aarde, net als de zwaartekracht. Omdat de voortplantingsrichting vanaf de aarde straalt, is de zogenaamde zwaartekracht naar de aarde gericht.

Zijn theorieën waren gebaseerd op het idee dat onze planeet het vermogen had om de signalen te geleiden. Met behulp van een aantal verschillende torens had Tesla het idee kunnen laten werken.

Maar zoals we door de geschiedenis hebben geleerd, wordt het idee van vrije energie niet echt verwelkomd door grote bedrijven.

Waarom zou je de massa immers gratis energie geven als je de massa flink kunt laten betalen?

Uiteindelijk werd de financiering van Tesla geannuleerd en werd de toren vernietigd, samen met Tesla's ideeën over een wereld aangedreven door gratis energie.

Tesla's oscillator :

               Een oscillator = in de elektronica een schakeling die een periodiek signaal opwekt. Is het opgewekte signaal sinusvormig, dan spreekt men van een harmonische oscillator.

Nikola Tesla heeft dit apparaat in 1893 gepatenteerd.

Het apparaat stond in de volksmond bekend als de aardbevingsmachine van Tesla nadat de Europese uitvinder beweerde dat één versie van zijn apparaat in 1898 een aardbeving veroorzaakte in New York.

Het apparaat zou aardbevingen kunnen simuleren, wat betekende dat het kon worden bewapend. Sommige complottheoretici zijn ervan overtuigd dat Tesla's technologie later verder is ontwikkeld en wordt gebruikt door HAARP.

Tesla's Futuristische Vliegtuig :

Naast het maken van apparaten die mogelijk als wapens kunnen worden gebruikt, en structuren die de wereld gratis energie kunnen bieden, werkte Nikola Tesla ook aan elektrisch aangedreven luchtschepen die volgens rapporten passagiers in drie uur van New York naar Londen konden vervoeren.

Deze vliegtuigen waren geen gewone voertuigen. Ze waren zogenaamd in staat om energie rechtstreeks uit de atmosfeer van de aarde te halen en hoefden nooit te stoppen en bij te tanken.

Maar waarom vliegtuigen hebben die gebruik maken van gratis energie, als er miljarden kunnen worden verdiend door deze te verkopen?

Drones in 1898 :

Meer dan honderd jaar geleden vond Tesla DRONES uit.

        Dus iedereen die denkt dat drones eigenlijk een product zijn van recente technologieën,U hebt het mis.

Het heette Tesla's TELEAUTOMATON.

En het grappige is dat de overheid deze technologie al meer dan honderd jaar in hun bezit had. Dit roept een aantal vragen op.

Is het mogelijk dat ze meer dan een half decennium geleden ‘drones’ hebben geadopteerd,  verder ontwikkeld en gebruikt?

Hier is een fragment uit het drone patent van Tesla :

Of het nu bekend is dat ik, Nikola Tesla, een staatsburger van de Verenigde Staten, woonachtig in New York, in het graafschap en de staat New York, bepaalde nieuwe en nuttige verbeteringen heb uitgevonden in methoden en apparaten om de werking van de voortstuwingsmotoren, de stuurinrichting en andere mechanismen die worden gedragen door bewegende lichamen of drijvende vaartuigen, waarvan het volgende een specificatie is, waarbij verwezen wordt naar de tekeningen die vergezeld gaan van en deel uitmaken van hetzelfde.

De uitvinding die ik heb beschreven, zal op veel manieren nuttig blijken te zijn.

Vaartuigen of voertuigen van elke geschikte soort kunnen worden gebruikt, zoals reddingsboten, expeditie boten of loodsboten en dergelijke, of voor het vervoeren van brieven, pakketten, proviand, instrumenten, voorwerpen of materialen van welke beschrijving dan ook, voor het tot stand brengen van communicatie met ontoegankelijke gebieden en het verkennen van de omstandigheden die daarin bestaan, voor het doden of vangen van walvissen of andere zeedieren, en voor vele andere wetenschappelijke, technische of commerciële doeleinden; maar de grootste waarde van mijn uitvinding zal voortvloeien uit het effect ervan op oorlogvoering en bewapening, want vanwege zijn zekere en onbeperkte vernietigingskracht zal het de neiging hebben om permanente vrede tussen naties tot stand te brengen en te handhaven.

Voortstuwingssystemen voor ruimtevaartuigen 

Tesla's dynamische zwaartekrachttheorie :

        Hoewel we iets soortgelijks bespraken in Tesla's UFO,  is de waarheid dat hij verder ging dan vliegende objecten.

In een niet gepubliceerd artikel van Man's Greatest Achievement schetste Tesla zijn Dynamic Theory of Gravity door te zeggen dat lichtgevende ether alle ruimte vult. Tesla zei dat de ether wordt beïnvloed door de leven gevende creatieve kracht.

De ether wordt met bijna de lichtsnelheid in oneindig kleine wervelingen (micro helices) geworpen en wordt zo een weinige materie.

                 Dan neemt de kracht af en stopt de beweging,               de materie keert terug naar de ether (een vorm van atomair verval).

De mensheid kan deze processen gebruiken om:

Precipiteer materie uit de ether

Creëer wat hij maar wil met de materie, en de afgeleide energie

Verander de grootte van de aarde

Controle aardse seizoenen (weersregeling)

Leid het pad van de aarde door het heelal, als een ruimteschip

Veroorzaak de botsingen van planeten om nieuwe zonnen en sterren, hitte en licht te produceren

Leven ontstaan en ontwikkelen in oneindige vormen

Dus zoals U kunt lezen worden we al meer dan 100 jaar voor de gek gehouden, omdat de 1% elite alleen maar rijker wilden worden over de rug van de slaven bevolking wereld wijd.

Hopelijk zet dit U allemaal eens aan het denken!!

 

     

https://www.youtube.com/watch?v=jA_conleEqM