V FOR VENDETTA

IN 2005 KWAM DE FILM V FOR VENDETTA UIT.

"People should not be afraid of their governments.

Governments should be afraid of their people."

"Mensen moeten niet bang zijn voor hun regeringen.

Regeringen zouden bang moeten zijn voor hun volk. "

Eind jaren 2020. Groot Brittannië is een totalitaire staat geworden. Tegen deze achtergrond wordt de jonge vrouw Evey (Natalie Portman) van de dood gered door een gemaskerde man, beter bekend als "V". V is weergaloos en charismatisch, maar vooral meester in list en bedrog en zeer bekwaam in de vechtkunst. Hij ontketent een revolutie als hij twee belangrijke regeringsgebouwen opblaast en het door de regering gecontroleerde radio en TV station overneemt. V spoort zijn burgervrienden aan in opstand te komen tegen de tirannie en onderdrukking van het onmenselijke schrikbewind. Als Evey de waarheid blootlegt over V's mysterieuze achtergrond en hiermee ook de waarheid over zichzelf ontdekt, is zij zijn onwaarschijnlijke bondgenoot in de strijd voor vrijheid en gerechtigheid in een samenleving die geplaagd wordt door wreedheid en corruptie...

Deze film van 2005 speelde zich af in 2020..dus eigenlijk was V for Vendetta een cultfilm, omdat wat er gebeurde zich precies afspeelde waar de mensen in de wereld zich in 2020 bevonden. Toen hebben sommige leden de film in een ander perspectief bekeken.

.We kwamen tot een schokkende conclusie.

Nathalie Portman is een MK Ultra actrice en deze film waarvan we dachten dat het een cult film was is juist het omgekeerde. Dit is een volledige illuminati film. Want de maskers en de zwarte capes horen bij de illuminati. Ondanks dat de titel WRAAK betekent. Na meerdere omzwervingen met namen achterste voren te zetten, zoals we van de cabal en illuminati gewend zijn, kwamen opeens bij het latijns uit en daar stond het :

.Persoon met een zeer sinistere, betoverende uitstraling.

.En dat is V in de film for Vendetta.

.list en bedrog dat is waar de cabal en illuminati erg goed in zijn.

De vlag van de machthebbers in de film zijn rood en zwart en zijn terug te vinden in het nazisme en dietrich die een geheime kamer heeft met allemaal en daar komt het weer nazi spullen. Als je anders naar deze film gaat kijken, dan zie je de verborgen symbolen. De symbolen die de illuminatie verbergt in veel films. De mensen die opstaan tegen het regime zijn allemaal in illuminati capes en masker gekleed, dus we zijn volledig misleid geworden als mens. De hele film draait zich er om dat de illuminati ons in de film uit 2005 al liet zien wat ze plan waren met de mensheid : DEPOPULATIE en anno 2020/2021 zitten we er volledig in, zoals voorspeld in deze film. De V in deze film staat voor Vernietiging en Vendetta staat voor Wraak op de mensen.

Vernietiging van de Mensen = Depopulatie.

"Governmenst should not be afraid of their people.

People should be afraid of their Gourvements."

"Regeringen moeten niet bang zijn voor hun volk.

Mensen moeten bang zijn voor hun regering."

MATRIX TRILOGY

De Matrix trilogy hadden we eerst beschreven als docu films. Maar die zijn we ook anders gaan bekijken en we zijn tot de conclusie gekomen dat de matrix trilogy een volledige mind control trilogy is. Dus alweer zijn we misleid geworden door de illuminati, want het plan voor agenda 2030 is dat wij mensen verbonden worden via het internet door een chip onze lijf, zodat ze ons overal kunnen volgen.

De hele Matrix Trilogy gaat over de controle van de Mensheid.

.U en IK.

Maar dat betekent dus dat we als mens zijnde al onbewust vanaf 1999 in een virtuele  samenleving rond lopen, die gebaseerd is op een LEUGEN.

THE ISLAND

"Your time will come..."

2019. Lincoln Six Echo (McGregor) rent voor zijn leven, een leven waar hij niets van afweet. De gezaghebbers van de streng bewaakte instelling waar hij voor zijn veiligheid verbleef, hadden gezegd dat hij ooit in een paradijs zou leven, het laatste bewoonbare plekje op aarde. Maar alles wat ze zeiden was een leugen. Samen met Jordan Two Delta (Johansson), zullen ze in een totaal onbekende buitenwereld op de loop moeten gaan voor hun dodelijke achtervolgers. Naderhand ontrafelen ze een mysterieuze intrige rond een brandend actueel thema. "U bent uitverkoren. Het eiland wacht op u."

Deze film uit 2003 idem dito. Het gaat over klonen. Weet U nog dat het in de jaren 90 wereld nieuws was dat ze het schaap dolly hadden gekloond. Dat was puur om de mensen massa in de wereld een lolly voor te houden, om te laten zien wat ze hadden bereikt, terwijl ze in de begin jaren 60 van vorige eeuw al waren begonnen met het klonen van mensen.

De hele muziek en film industrie zit vol met klonen. Want U moet begrijpen dat je in de wereld beroemd en rijk kunt worden, maar dan moeten ze wel hun ziel aan satan verkopen. En zodra ze hun ziel hebben verkocht aan satan is er geen weg meer terug. Praat je over, dan wordt je uit de roulatie gehaald en kom je terug als een kloon of wordt vermoord. Het enige wat je moet doen is de symbolen van het satan laten zien in de muziek en in films.

En als ze opgeroepen worden om hun werk te doen tegen, tegenstanders van de cabal of deep state, zoals President Trump. Maar in President Trump hebben ze zich toch vergist, want die slaat nu nog harder terug, dan ze hadden verwacht. De verkiezingen in 2020,die ze via fraude hebben gestolen. Het met de hand gemaakte virus was bedoeld om President Trump omver te werpen en toen dat niet lukte hebben ze het maar over de hele wereld verspreid om hun plan in werking te zetten, waar ze al 30 jaar achter de schermen mee bezig waren om het op het juiste moment uit te voeren. Ze hebben het alleen met 20/30 jaar moeten vervroegen, want het stond gepland als Agenda 2050 en heet nu Agenda 21/30.

En ze verbergen zich achter the green deal.

Maar ze vergeten alleen 1 ding. 

De grootste opwarmer van de aarde

is

.DE ZON.

.wwg1wga.