KINDERHANDEL

dr Anthony Fauci is de zoon van kinderhandelaar

Moeder Theresa

Moeder Theresa was kinderhandelaar voor Jeffrey Epstein.

We kennen allemaal de naam Moeder Theresa. Ze won de Nobelprijs voor de vrede voor haar zogenaamde humanitaire werk en richtte de Missionaries of Charity op.

Toen ze op haar wereldtournee was, verzamelde ze miljoenen (naar verluidt miljarden) dollars van de rijken, omdat ze geloofden dat ze in staat zou zijn om de armen en lijdende in India te helpen. Veel mensen zouden geloven dat India haar eeuwig dankbaar zou zijn.

.wat hebben ze zich vergist.

Maar wat deed ze echt met al dat geld?

Het werd zeker niet gebruikt om de omstandigheden van het lijden te verbeteren. Moeder Teresa was geen levende heilige en was in feite enigszins moreel corrupt met veel bewijs.
Het geld van Moeder Theresa werd voornamelijk besteed aan het financieren van pedofilie en verkrachting van kinderen en niet aan de armen.

Ze bouwde honderd faciliteiten over de hele wereld met op elke locatie haar naam en organisatie "Missionaries of Charity".

De meesten van hen waren nonnenkloosters en door papisten gerunde kindertehuizen.

Waar miljoenen kinderen dagelijks werden mishandeld,

geslagen en tot sodomie werden gedwongen.

Veel van deze kinderen werden gehersenspoeld en geconditioneerd tot sekte-achtige gedachten om hen te laten handelen zoals zij.

Zo ontstond haar "cultus van lijden".

Heb je je ooit afgevraagd waarom de katholieke kerk moeder Theresa na haar dood heilig verklaarde? Blijkt dat ze een kinderhandelaar was, die baby's verkocht en tussen $ 50 en 100 miljoen per jaar aan het Vaticaan verkocht. Zie 666 exposed

Moeder Theresa connecties zijn onder meer Baby Doc Duvalier, de dictator van Haïtain en besparing en lenings crimineel Charles Keating en Robert Maxwell, de vader van Jeffrey Epstein's partner voor kinderhandel Ghislaine Maxwell.

En hier is de kicker!

Moeder Teresa opende het in D.C. gevestigde Home for Infant Children met niemand minder dan Hillary Clinton. Dit soort weeshuis werd in 2012 stilletjes gesloten.

.En zo vallen ze stuk voor stuk van hun voetstuk.

Let The Games Begin

and

Save Our Children