ONDERSTEUNING

.V.olledige lijst met beroemdheden die het door pedofielen Lincoln project hebben gesteund

De openbare onthulling dat John Weaver, mede oprichter van Lincoln Project, ervan wordt beschuldigd een pedofiel te zijn die jarenlang zijn leidinggevende positie gebruikte om te proberen jonge jongens voor seks te verzorgen, gingen veel prominente Hollywood beroemdheden op sociale media met aanbidding naar zijn organisatie.

Enkele van de grootste promotors van het Lincoln Project zijn onder meer "Will & Grace" ster Debra Messing, "Star Wars" ster Mark Hamill, voormalig professionele worstelaar Dave Bautista en "Ghostbusters" actrice Leslie Jones.

Een andere is 'komiek' Chelsea Handler, die verontrustend tweette dat ze 'seksueel aangetrokken is tot het @ProjectLincoln'.

Andere Hollywood beroemdheden die het Lincoln Project sterk steunen,

zijn onder meer bekende namen als 

Rob Reiner, Jeffrey Katzenberg, Jason Bateman en Jennifer Aniston, die allemaal aan de groep hebben gedoneerd. Harrison Ford, Sam Elliott en Martin Sheen hielpen allemaal bij het vertellen van Lincoln Project video's.

Op 23 oktober 2020 tweette popster John Legend een Lincoln Project video met beelden van president Donald Trump die een zorgplan beloofde.

De beelden waren van januari 2017, drie jaar eerder, dus lachte Legend om Trump door te schrijven: "Ik begin te denken dat hij geen gezondheidsplan heeft."

"Guardians of the Galaxy" ster Dave Bautista heeft bij verschillende gelegenheden, samen met collega Marvel ster Chris Evans, Lincoln Project video's getweet met vervelende bijschriften gericht op President Trump :

"Wat een griezelig liegende onwetend stuk (shit)," tweette Bautista in een van die video's, waarbij hij een emoji gebruikte in plaats van het woord shit.

"Deze echte gehaktbal wil de beste besmettelijke ziektedeskundige van de VS ontslaan tijdens een pandemie", jammerde Evans in een vervolg tweet over Trump, die zijn eigen met de hand geselecteerde Lincoln Project video bevatte.

“Fauci is een man van de wetenschap. Andere mensen uit de wetenschappelijke gemeenschap moeten opkomen voor Fauci voordat deze domkop hem vervangt door Lil Wayne. "

.dr. Fauci is Cabal. zie moeder theresa

Welke andere beroemdheden steunen het geprezen Lincoln Project?

Op 25 juni 2020 tweette "komiek" Jane Lynch "alle lof" aan het Lincoln Project voor "al het zware werk" om ervoor te zorgen dat Trump niet werd herkozen tot president.

"Wat je politiek ook is, dit is geweldig", tweette Ben Stiller, de ster van Zoolander en prees Rick Wilson, medeoprichter van het Lincoln Project, voor zijn "geweldige werk" met het Lincoln Project.

Jamie Lee Curtis moedigde vijf dagen later haar volgers en fans aan om zowel aan Joe Biden als aan het Lincoln Project te doneren.

Filmmaker Judd Apatow sloot zich bij haar aan door zijn volgers te vertellen dat het 'belangrijk' voor hen was om 'te leren stemmen', 'een plan te maken' en 'een vriend te vertellen hetzelfde te doen'.

"Scrubs" ster Zach Braff tweette op 16 oktober 2020 een pro vrouwelijke video van het Lincoln Project met het onderschrift "Beautiful".

Actrice regisseur Elizabeth Banks deed ongeveer hetzelfde en noemde een Lincoln Project video die ze op 8 oktober 2020 deelde, 'behoorlijk geniaal'.

De beruchte Alyssa Milano tweette natuurlijk ook haar lof voor het Lincoln Project en beweerde dat Trump er waarschijnlijk "in paniek" over was. Milano moedigde haar volgers gekscherend aan om de video te retweeten.

Andere beroemdheden die betrapt worden op het promoten van het Lincoln Project op verdachte manieren zijn onder meer :

Popster Cher, Bette Midler, Julia Louis Dreyfus van "Seinfeld", Adam Scott, Sophia Bush, Jim Gaffigan, Padma Lakshmi, Bradley Whitford, Stephen King, Josh Gad, Ellen Barkin, Vincent D'Onofrio, Matthew Modine, Ken Jeong, Mia Farrow, John Leguizamo, Ron Perlman, Henry Winkler, Ava DuVernay, Mira Sorvino, Kristen Johnston, Wanda Sykes, Eric Roberts , Ana Navarro Cárdenas, Sandra Bernhard, Steve Schmidt, Christina Applegate, Ken Olin en Joshua Malina.

"Alle mensen die je zou verwachten", schreef een Breitbart commentator.

De linkse democratische rotzooi die decennia lang geen probleem hadden met

Harvey Weinstein en Jeffrey Epstein

Wij van Oraculum vinden het spijtig om te zeggen, maar al deze namen zijn verbonden aan pedofiele netwerken en dan verdien je maar 1 ding in onze ogen :

DE DOODSTRAF

Wij van Oraculum maken een zeer diepe buiging naar onze mede teamlid .V.alentino en stelde hem de vraag hoe hij het in vredesnaam uithield om dit alles te kunnen blijven schrijven.

.V.alentino antwoorde als volgt : NIET

Valentino vervolgde zijn antwoord aan ons en zei;

Ik krijg stukken van onze onderzoeksjournalisten binnen en dan ga ik me inlezen en dan verbind ik het ene punt met het andere punt, zodat ik een duidelijk verhaal kan schrijven voor de mensen in de wereld. Het moet gebeuren. Ik lees en schrijf vaak meer dan 11 uur per dag. Er zijn momenten als ik me inlees dat de tranen me over de wangen rollen en dat ik me afvraag hoe mensen hun ziel kunnen verkopen, puur en alleen om rijk en beroemd te worden/zijn om zulke vreselijke misdaden tegen onze kinderen te begaan.

.Dat verscheurt mijn innerlijke ziel.

Soms moet ik stoppen met lezen

omdat ik volledig overmand wordt door verdriet en dan moet ik nog beginnen met schrijven.

.Het verstand uitzetten is onmogelijk.

.Zo onmenselijk.

Maar deze dingen die dat doen, sorry dat ik het zo zeg; dat zijn geen mensen.

Maar iemand moet het toch formuleren en schrijven voor de mensen in de wereld om te laten zien wat er zich echt achter de schermen afspeelt en wat allemaal verborgen wordt gehouden door de fake nieuws media.

Als ik dan die iemand moet zijn met het te schrijven; dan zij het zo.

Valentino jij bent onze absolute HELD en we hopen dat de medemensen die dit allemaal lezen wat je tot nu toe hebt geschreven voor hun jouw ook zo zullen zien.

Valentino antwoorde hierop :

daar doe ik het voor, uit liefde voor mijn medemensen

RESPECT VALENTINO