Comey zingt als een kanarie als hij toekijkt hoe Clinton wordt opgehangen

De in ongenade gevallen voormalig FBI directeur en Deep State agent James Comey zingt als een kanarie voor het leger nadat hij maandagavond gedwongen werd om Hillary Clintons nek te zien breken in Guantanamo Bay.

Vertrouwelijke bronnen die betrokken waren bij de missie van Trump om verraders van de Deep State uit te roeien, vertelden RRN dat James Comey, die tijdelijk was vastgehouden in Camp Lejeune, op de ochtend van Clintons executie naar GITMO was gebracht. Tot maandagavond had Comey een pleidooiovereenkomst geweigerd om te getuigen tegen Deep State architect Barack Hussein Obama in ruil voor de rest van zijn natuurlijke leven bij GITMO in tegenstelling tot het delen van Clintons lot.

Terwijl hij werd vastgehouden in Camp Lejeune, vertelde Comey uitdagend aan de gevangenbewaarders dat hij Obama, die hij aankondigde als een groot man, nooit zou verraden en hij nodigde hen zelfs uit om hem te martelen, waarbij hij zei dat hij was opgeleid om waterboarding, elektrische schokken en zelfs waarheidsserum te weerstaan. Bovendien vertelde Comey zijn ontvoerders dat hij niet geloofde dat het leger Clinton had aangehouden.

"Je kunt Hillary Clinton niet aanraken," zei Comey naar verluidt. "En je krijgt niets van mij."

Zijn deuntje veranderde maandagavond laat.

'Met militaire bewaking zat Comey in een Humvee een paar meter van de steiger. Hij moest kijken hoe Clinton de trap op marcheerde en de strop om haar nek hing. Hij zag de deur onder haar voeten opengaan. Hij zag zijn potentiële toekomstige lot, maar zelfs dat was niet genoeg om hem te breken. Met de hummer motor aan en de ramen omhoog, kon hij waarschijnlijk de laatste woorden van Clinton of het grappige antwoord van Trump niet horen '', zei onze bron.

Comey, voegde onze bron eraan toe, geloofde dat het leger een theatrale productie had gemaakt om hem te misleiden om de goederen op Obama op te geven. Hij beschuldigde het leger ervan 'eerstejaars' schriktactieken te gebruiken. Hij vertelde zijn bewaker dat Amerikaanse inlichtingendiensten goed thuis waren in het gebruik van levensechte mannequins om nepexecuties uit te voeren, vaak om bekentenissen af ​​te dwingen.

Twee uur later werd Comey naar het medische gebouw van GITMO gebracht waar Clintons lichaam asgrauw en stijf van aanvankelijke rigor mortis, naakt op een roestvrijstalen tafel lag.

'Comey mocht het lijk inspecteren en zelf beslissen of het een nep was.

Er waren ook een paar balsemmachines in de kamer. Comey viel bijna onmiddellijk in elkaar, viel op zijn knieën en riep 'wat heb je gedaan', zoals de bewaker hem vertelde dat hij de volgende zou zijn, tenzij hij begon te praten, 'zei onze bron.

"Fuck dit. Ik zal praten. Ik zal ze alles vertellen wat ze willen weten, "zei Comey naar verluidt.

Onze bron zei dat Comey dinsdagochtend begon te kletsen en dat vertegenwoordigers van het kantoor van de Amerikaanse Navy Judge Advocate General's de afgelopen 48 uur hebben besteed aan het opnemen van zijn verklaring.

"Ik weet nog geen details over de afzetting, maar hopelijk binnenkort.

Waarschijnlijk bekent hij alle shit over de Obamas.

Het is nu slechts een kwestie van tijd voordat Obama voor een militaire rechtbank wordt gebracht, het Biden marionettenpresidium instort

en

President Donald J. Trump opnieuw wordt beëdigd.

WHITE HATS  II   DEEP STATE O

WHERE WE GO ONE WE GO ALL