Wat veel mensen niet weten is dat er een schaduw regering ook wel Deep State genoemd, eigenlijk de lakens uitdeelt in de wereld. De 1% elite opereren zo achter de schermen, waar zij van denken dat het goed is voor de slaven bevolking.

U en Ik.

Wij zijn in hun ogen de slaven populatie en wij zijn er met te veel en dat willen zij de 1% elite drastisch verminderen met 95% van de slaven bevolking.

EVEN TER INFO :

We zijn wel allemaal afgestudeerd, maar wij zijn net als U gewone normale burgers gebleven. 

We bekleden geen grote functies bij grote multinationals en zijn ook niet in de politiek gegaan. We  werken allemaal voor een baas, zoals het grootste gros in de wereld.

We houden er ook van naar een vet feest te gaan en volledig uit onze bol te gaan en onze werkweek achter ons te laten.

Maar vergeet niet dat we een team zijn van gewone bezorgde burgers, maar die het vreselijk zat zijn, dat wij gewone burgers, U en Ik, worden aangezien als melkkoeien voor de regeringen wereldwijd. 

We zijn gestopt met TV te kijken, want we worden alleen maar gevoed met leugens, leugens en nog eens leugens. Leugens die ze ons moeten blijven voeden van de 1% elite, zodat wij het slaven bevolking in het gareel blijven lopen wereldwijd. Want vergeet niet dat alle landen hun eigen staatszenders hebben, die ons moeten voeden met des informatie en dat we schrikken, als er weer een aanslag is gepleegd of weer ergens een oorlog is begonnen.

En de leugens beginnen al, zodra we geboren worden

Wat wij proberen te zeggen nu, is dat als we geboren worden, geen vrijheid meer hebben.   

Kijk maar eens op U paspoort of ID 

Er staat in het paspoort & op de achterkant van de ID 

EIGENDOM VAN DE STAAT DER NEDERLANDEN

Snapt U nu ook waarom wij slaven bevolking schrijven,

omdat het in ons paspoort en ID staat vermeld.

EIGENDOM VAN DE STAAT

.V.V.