KLOKKENLUIDER GGD 

Het boekje open door een GGD’er

Dit verhaal heb ik al veel te lang stilgehouden.
Het is nu tijd om naar buiten te treden en de mensen te laten weten in welke wereld we leven.
Verstrikt zitten in een web van leugens en gevangen tussen het willen helpen en goed adviseren van mensen, met voor jezelf het gevoel hebben dat je iets goeds doet voor je medemens en de maatschappij.

En dan is er de politiek en de manier waarop wij “bestuurd” worden om mensen te manipuleren, te beperken en “onze” wil op te leggen.
De GGD is niets meer dan het doorgeefluik van de overheid om mensen hun wil op te leggen.
Als je als mens maar vaak genoeg de leugens hoort dan ga je het vanzelf geloven....

Wij als GGD-er adviseren geen mondkapjes,

want er is geen wetenschappelijk bewijs dat het werkt.

Wij als medewerkers dragen ze daarom ook niet graag en alleen als het echt niet anders kan, omdat wij merken dat mensen de 1.5 meter afstand niet bewaren als ze een mondkapje dragen.
Wij als GGD-er geven zelf niet onze gegevens door voor een bron en contact onderzoek, want wij als GGD-er weten dat onze gegevens niet veilig zijn in het dossier.

Wij als GGD-er die zelf positief getest zijn op Corona mogen alleen maar onofficieel “ ondervraagd” worden door onze leidinggevenden, zodat een eventuele Corona uitbraak op de werkvloer in de doofpot gestopt kan worden. Onze werk plek wordt niet gecontroleerd, maar is zeker niet Corona proof! en bij klachten worden we naar huis gestuurd en alles van ons medewerkers houden we buiten het systeem.
Wij als GGD-er nemen mondkapjes niet serieus.

In ons Bron en contact onderzoek worden deze compleet genegeerd.

Als je bij elkaar in de auto zit met of zonder mondkapje langer dan 15 minuten en op minder dan 1.5 meter afstand dan is iemand een nauw contact.

Als je in een ruimte bent met een persoon met mondkapje op minder dan 1.5 meter afstand en langer dan 15 minuten dan ben je een nauw contact van deze persoon.

Het maakt ons niet uit of je 1, 6 of geen mondkapjes op hebt. Ze werken niet en wij nemen ze niet serieus en houden er geen rekening mee in ons beleid.

Met mondkapje op krijg je van ons hetzelfde advies als zonder mondkapje.
Je raakt nooit besmet in de supermarkt en als dat wel zo is dan bestaat dat officieel niet.

Als mensen zeggen dat ze nergens zijn geweest, behalve in de supermarkt dan wuiven wij dat weg en mogen wij dat niet registreren.
Het mag niet, want het past niet.

Supermarkten mogen we niet registreren, want die mogen niet gesloten worden.

Alle andere zaken/winkels/bedrijven geld de regel: Vanaf 3 besmettingen is een cluster en daar maken we een situation van en kunnen op last van de GGD gesloten worden,’ maar supermarkten worden niet geregistreerd dus die besmettingen bestaan officieel niet.

We meten met 2 maten.

Je hebt Corona doden, dat zijn dus mensen die daadwerkelijk aan Corona gestorven zijn en mensen die een andere doodsoorzaak hebben,!terwijl ze ook positief getest zijn op Corona.

Wij maken geen onderscheid.
Deze gaan gewoon bij de aantallen van de Corona doden op.
Wij sluiten ons dossier met de overlijdensdatum.
De cijfers? Heel vaak hebben wij storing- HP storing of storing in het lab dat het aantal besmettingen niet geregistreerd kan worden.

Soms 1, 2 of 3 dagen achter elkaar. Wij kunnen dan onze werkzaamheden niet uitvoeren en mogen films kijken of spelletjes doen onder werktijd.
Zolang we maar wel “ officieel” aan het werk zijn, zodat niemand weet dat er storingen zijn waardoor er geen cijfers beschikbaar zijn van die dag(en)

Het gebeurd best vaak en in het nieuws vertellen ze dan dat de cijfers weer zijn opgelopen, cijfers die niet bestaan. Storing betekend het niet kunnen registreren van het aantal besmettingen van die dag dus dan gokken ze maar wat en altijd valt dat hoger uit.

Wij als GGD-er geven aan waar de besmettingen plaatst vinden.
De keuze is: gezinssituatie- werksituatie - school-
Dat wordt dan weer gelinkt aan de cijfers en zo is het dan weer “gerechtvaardigd” wat er gesloten gaat worden of beperkt.

Behalve dan dat we de andere plaatsen, waar de besmettingen echt plaats vinden niet mogen vermelden.
Een van de meest gestelde vragen van positief geteste personen in 2020 was:

Waarom moet ik 14 dagen in Quarantaine?

Kan ik me niet laten testen om aan te tonen dat ik het niet heb?
Antwoord van de GGD was toen: Nee!! Absoluut niet! Een test is alleen maar betrouwbaar als je klachten hebt, zonder klachten geen betrouwbare uitslag.

Zomaar Opeens op een dag in 2021.....

Wij als GGD-er adviseren mensen die in contact zijn geweest met een positief getest persoon om zich zo snel mogelijk te laten testen en als deze negatief is om na 5 dagen een PCR test te laten doen.
Want nu is het dan toch mogelijk om een positieve test te krijgen zonder dat je Corona hebt ehhmm klachten hebt.

Dat noemen we Asymptomatisch.

We adviseren mensen dat ze als ze positief getest zijn dat ze in strikte isolatie gaan en ook al is het een kind die positief getest is dan moeten wij adviseren dat het kind dag en nacht op zijn/haar kamer blijft afgezonderd van de rest van het gezin.

Niet samen eten, geen fysiek contact, 1.5 meter afstand houden, gewoon helemaal alleen afgezonderd voor minimaal 7 dagen en tot diegene 24 uur klachtenvrij is. Bij helemaal geen klachten hoef je maar 5 dagen helemaal alleen opgesloten te zitten op je kamer.

Want we hadden immers al bedacht dat als je geen klachten hebt je niet besmettelijk bent, maar goed we moeten toch iets verzinnen als je positief getest bent.

Dan maar 5 dagen opsluiting.

Want ja of het haalbaar is of niet, dit is ons advies.

Binnen het gezin moet de positief geteste afgezonderd worden van de rest en mag er absoluut geen contact plaatsvinden. Partners mogen niet samen slapen en ouders mogen geen kinderen knuffelen als ze besmet zijn of als hun kind besmet is. Als iemand zich niet aan ons advies houdt dan verlengen we de quarantaine datum na het laatste contact of totdat degene die positief getest is niet meer besmettelijk is en uit isolatie mag, pas dan gaat de 10 dagen quarantaine in voor de huisgenoten.

Met een beetje pech zit je bijna een maand binnen.

Dat geld dus voor de huisgenoten, maar ook voor alle andere personen waar je mee in contact bent geweest.

Zo kunnen we iedereen beperken en controleren.

Nog een veelvoorkomende vraag van een positief getest persoon;
Ik heb op 2 verschillende plaatsen mij laten testen en de ene test is positief en de ander is negatief wat moet ik geloven?

Antwoord van een GGD-er:

Zodra u positief getest bent staat u in het systeem en alleen positief telt voor ons.
Gedachte erachter is waarschijnlijk: Elke positieve test is er weer één.

En weet je wat zo makkelijk is.

Als je eenmaal positief getest bent op Corona dan blijf je dat voor 8 weken.
Want het blijft ongeveer 8 weken in je of het systeem. Binnen 8 weken spreken we niet van een herbesmetting, na 8 weken wel en dan begint het circus en het tellen weer opnieuw.

Heden :

Mensen die positief getest zijn en zich alleen maar hebben laten testen omdat het moest en niet omdat ze klachten hadden moeten 5 dagen in isolatie omdat ze toch iets moeten voor de vorm, maar wij hebben geleerd geen klachten, niet besmettelijk.

Toch adviseren wij ze om alsnog maar in isolatie te gaan.

Bij een klachtenvrij ( asymptomatisch) positief getest persoon rekenen we vanaf de testdatum tot minimaal 5 dagen strikte isolatie.

Bij een positief getest persoon met klachten ( Symptomatisch) rekenen we 7 dagen strikte isolatie.

Alle nauwe contacten moeten 10 dagen in Quarantaine voor het geval dat ze klachten ontwikkelen en besmettelijk zijn.

En we adviseren iedereen om zich zoveel mogelijk te laten testen,

want dat is voor ons de enige manier om deze cijfer leugens in stand te houden.

Tegen mensen die gevaccineerd worden is gezegd dat ze waarschijnlijk geen Corona krijgen. Tegen deze mensen word gezegd dat als ze wel tot de “”uitzondering”” horen van de mensen die gevaccineerd zijn en positief getest worden op Corona dan is het waarschijnlijk zo dat ze minder klachten krijgen dan mensen die niet gevaccineerd zijn.

Absoluut NIET waar!!!!!!!

Zodra ik dan weer een positief geteste aan de telefoon krijg die doodziek is en veel meer “Corona”klachten heeft als mensen die niet gevaccineerd zijn moet ik ze vertellen dat het een uitzondering is, terwijl de keiharde waarheid is dat de meest zieke mensen die ik spreek de mensen zijn die gevaccineerd zijn.

1x of 2x gevaccineerd en ongeacht welk merk, mensen die gevaccineerd zijn en doodziek is GEEN uitzondering, maar helaas de keiharde werkelijkheid die we dagelijks meemaken.

Het aantal mensen wat gevaccineerd is en Corona krijgt moeten we nu ook apart vermelden.

Conclusie van ons als GGD er :

Ben je positief getest en gevaccineerd dan ben je vaker veel zieker en heb je veel meer klachten dan iemand die positief is getest en niet gevaccineerd en dat is de bittere keiharde waarheid!

Bron : verschillende medewerkers van de GGD

ORACULUM bedankt deze dappere helden om hun verhaal te doen