JOHN PODESTA EXECUTED AT GITMO

Verrader. Moordenaar. pedofiel. Luciferiaans. Clinton mede-samenzweerder. John Podesta was de belichaming van het kwaad - 'was' was het operatieve woord. Op dinsdagochtend om precies 8.00 uur GITMO-tijd gaf een militair vuurpeloton, bestaande uit mariniersvrijwilligers, Podesta een 6-saluutschoten - centrummassa.

Twee uur eerder had de militaire politie Podesta gewekt en gevraagd of hij nog een laatste maaltijd wilde. Een betraande en bevende Podesta weigerde naar verluidt een laatste maaltijd en zei dat hij geen eetlust had terwijl hij jammerde over hoe Donald J. Trump en het Amerikaanse leger een onschuldige man hadden veroordeeld.

Geketend aan de polsen en enkels, werd Podesta in een Humvee geplaatst en naar een open plek gereden een kilometer ten zuidoosten van Marine Hill, de thuisbasis van de fictieve luitenant-kolonel Nathan R. Jessup in de film A Few Good Men.

De meest herkenbare aanwezigen waren vice-admiraal Crandall, die de zaak van het leger tegen Podesta vervolgde, en, verrassend genoeg, generaal David H. Berger van het Korps Mariniers, die onlangs de rol van voorzitter van de Joint Chiefs of Staff op zich nam nadat hij generaal Mark A. Milley, die nu wordt beschuldigd van verraad.

Zes mariniers, geweren aan hun zijde,

stonden tegenover de barricade - en Podesta - op 20 meter.

'Als de veroordeelde het laatste woord heeft, of de laatste riten wil, is het nu de tijd', zei schout-bij-nacht Crandall.

“Ik wil niet dood. Ik heb niets gedaan.

Dit is een afwijkende schending van een eerlijk proces.

Ik wil niet zo alleen sterven', zei Podesta.

Generaal Berger zei :

'Je hoeft je geen zorgen te maken dat je alleen sterft.

Hillary wacht op je, waar je ook heen gaat,

we zullen nog veel meer gezelschap jouw kant op sturen.'

Op de vraag of hij geblinddoekt wilde worden, antwoordde Podesta :

"Maakt het wat uit?"

Schout-bij-nacht Crandall sprak het vuurpeloton toe:

“Als ik het bevel geef om te vuren, moet je tegelijkertijd je geweren afvuren, middenmassa. De magazijnen op je geweren kunnen elk maar één ronde bevatten. Je kamert die ronde op het commando ‘klaar’. Eén cartridge bevat een blanco. Als een van jullie soldaten zich daarna schuldig voelt, overtuig jezelf er dan van dat het je geweer was dat de blanco afvuurde.

Onthoud dat je je vrijwillig voor deze taak hebt aangemeld.

'Hij gaf het 'klaar'-commando en de mariniers hieven hun geweren op en brachten hun enkele munitie naar de kamer.

'Richt,' zei schout-bij-nacht Crandall.

De mariniers trokken een kraal op Podesta's borst.

Podesta riep tot God.

“Fire!” Rear Adm. Crandall ordered.

Meteen losten de zes mariniers hun wapens en het geperforeerde lichaam van Podesta zakte naar voren en viel op de grond. Een aanwezige arts tastte naar een polsslag, plaatste een stethoscoop op Podesta’s met bloed besmeurde borstkas en verklaarde hem toen dood.