HILLARY CLINTON OPGEHANGEN

Hillary Rodham Clinton werd maandagavond 26 April 2021 opgehangen in Guantanamo Bay, haar dood, het hoogtepunt van een operatie die begon op 2 maart toen de Amerikaanse Navy SEALs op gezag van Donald J. Trump de in ongenade gevallen politicus arresteerden in haar herenhuis in Chappaqua, NY. Na een tribunaal van vijf dagen in 's werelds meest beruchte detentiecentrum; een panel van drie officieren vond Clinton schuldig aan moord, medeplichtigheid aan moord, verraad, kinderhandel en andere zware misdaden tegen de mensheid. Clinton, die de raad had geweigerd, had gedurende de hele procedure geen woord gezegd en had het doodvonnis van Vice Admiraal John G. Hannink met een onwankelbare blik overgenomen.

De ophanging vond plaats om 21.05 uur, onmiddellijk na Taps, wat het begin markeert van rustige uren op Amerikaanse militaire bases over de hele wereld.

"De wereld gaat vannacht stiller slapen", zei Vice Admiraal John G. Hannink tegen een kleine bijeenkomst met drie gezamenlijke stafchefs en met name Donald J. Trump, die gekleed was in zijn typische donkere pak en karmozijnrode stropdas. Hij was eerder op de dag bij GITMO aangekomen. Michael Pompeo en voormalig burgemeester van NYC Rudy Giuliani flankeerden hem, beide mannen hebben een integrale rol gespeeld bij het verzamelen van bewijs tegen Clinton.

Onder militaire bewaking werd een geketende Hillary Clinton geëscorteerd van het detentieblok van Camp Delta naar een galg gemaakt van stalen traliewerk, met een naar beneden zwaaiende deur onder haar voeten, die het Army Corps of Engineers had opgericht op een open plek nabij Windward Point Lighthouse op GITMO's zuidelijke rand.

Aan een stalen balk was een rechthoekige doos bevestigd met vijf ronde rode knoppen die uit de kast staken. Voor elke knop stond een soldaat in uniform. Boven op het platform liet een andere soldaat een gevlochten strop om Clintons nek glijden.

Vice Admiraal Hannink ging in op het uitvoeringsdetail :

“Als ik klaar zeg en geen moment eerder, houd je je linker wijsvinger voor de knop. Je zult het daar laten zweven totdat ik zeg uitvoeren en dan moeten jullie vijf tegelijk op je knop drukken. Slechts één van de vijf knoppen activeert de deur en niemand van jullie zal ooit weten welke knop dat was. Begrijpt u deze instructies? "

'Ja, meneer,' brulden de vijf eenstemmig.

Een kapelaan en een arts beklommen de 13 treden die naar de top van het platform leidden en stonden naast een soldaat die controleerde of de strop stevig om Clintons nek zat. Onder hen vroeg Vice Admiraal Hannink of Clinton laatste riten wilde of nog een laatste woord had. Clinton verbrak de stilte.

"Ik ben Hillary Clinton, je kunt me dit niet aandoen," zei ze met een heksengekletter.

"Het is al gedaan," schreeuwde Donald J. Trump naar haar.

"Klaar."

Vice admiraal Hannink knikte naar het executiedetail.

Na een korte stilte gaf hij het bevel 'uitvoeren', de soldaten drukten op hun knoppen en de deur onder Clintons voeten zwaaide open. Haar benen en voeten, nog steeds aan de enkels geketend, schokten een paar tellen en stopten toen.

Het touw was doorgesneden en Clintons levenloze lichaam lag lang uit in een vochtig stuk gras. De aanwezige arts controleerde haar vitale functies en verklaarde haar dood.

Een vertrouwelijke bron die betrokken was bij Trumps missie om de Deep State uit te wissen, zei dat de algehele stemming somber en melancholisch was; er was geen feest, geen gejuich, alleen een sfeer van tevredenheid, een erkenning dat wat er moest gebeuren, werd gedaan. De aard van haar misdaden overschaduwde het feestgedachte.

Maar aan een schrikbewind van vier decennia was een einde gekomen.

'Hoezeer Trump haar ook haatte, dit was puur zakelijk. Hij geeft meer om de kinderen die onder haar handen hebben geleden dan om wat ze hem heeft aangedaan. Ja, haar ondergang is een signaal naar de Deep State. Maar Trump weet dat er nog veel meer te gaan zijn en hij zal pas feestvieren als de klus is geklaard ', zei onze bron.

White Hats 1     Deep State 0

En als U als lezer denkt, ja maar ik zie haar nog steeds op tv, dat kan, maar dat zijn stand ups en via CGI, maar geloof ons maar als we zeggen dat ze naar haar schepper Satan is gegaan.

CGI = Computer Generated Imagery beter gezegd Digitale Computer Animatie

Dat doen ze, omdat er anders wereldwijd paniek zou uitbreken. Maar geloof ons maar dat de paniek er bij de Cabal, Illuminati en Deep State er nu in zit en alle wereldleiders die ook hier bij horen, zullen het ook weten. Via de originele bronnen zult U hier niks over horen en daar bedoelen we mee te zeggen tv, radio, krant en internet. Dit wordt doodgezwegen.

En als het zover is dan draaien we de rollen om en zeggen we tegen hun :

.Je zult niks hebben en je zult gelukkig zijn.

.Maar dan hebben ze al een strop om de nek.

.Het team van Oraculum heeft dit bericht goedgekeurd.