MENSEN  ZIJN  SLAVEN

 

De mondiale 1% elite is het er duidelijk over eens dat overbevolking de voornaamste oorzaak is van de belangrijkste problemen waarmee de wereld wordt geconfronteerd en dat er dringend iets aan moet worden gedaan.

Ze geloven echt dat mensen een plaag op aarde zijn en dat we letterlijk de planeet zullen vernietigen als we aan ons lot worden overgelaten.

Voor de 1% elite is alles, van de opwarming van de aarde tot onze groeiende economische problemen, rechtstreeks terug te voeren op het gebrek aan de controle over de slaven.

Ze waarschuwen dat als er niets wordt gedaan aan de exploderende slaven, we een toekomst van armoede, oorlog en lijden tegemoet gaan op een smerige, verlaten planeet.

Ze klagen dat het te veel kost om bejaarde terminaal zieke patiënten in leven te houden, en ze promoten gretig abortus voor baby's die niet gewenst zijn, omdat ze een te grote last zouden zijn voor de samenleving.

Alles wat de slaven bevolking hoe dan ook vermindert, is een goede zaak voor de 1% elites.

Deze verwrongen filosofie wordt gepromoot in onze films, in onze televisieshows, in onze muziek, in talloze boeken, op veel van de meest prominente websites ter wereld, en het wordt onderwezen op bijna alle belangrijke hogescholen en universiteiten op de planeet.

De 1% elites die deze filosofie promoten, zijn dus stinkend rijk en ze zijn er in feite van overtuigd, dat ze helpen de wereld te redden door te proberen de omvang van de slaven populatie te verminderen.

In feite zijn de 1% elites er volledig van overtuigd dat we ons in een strijd op leven of dood bevinden, voor het lot van onze planeet. En als de slaven populatie er niet vrijwillig voor kiest om snel de controle van de overbevolking te willen omarmen, zal er een gedwongen oplossing moeten worden uitgevoerd.

De Grote Reset van de slaven populatie zal uitgevoerd  worden door De Nieuwe Wereld Orde van de 1% elites. Met dit plan zijn de elites in1989 achter de schermen gestart, toen puppet president George Bush Sr sprak op de tv in Amerika van een Nieuwe Wereld Orde. De 1% elites kennen wij onder de naam De satanische - zionisten Cabal, Illuminatie, Deep State, NWO en Vrijmetselaars.

 

Deze geheime genootschappen aanbidden het satanisme.

Zijn naam is Baphomet..

 

- V -