Als team zijn we in 1998 samen gekomen , maar 1 van de teamleden had in zijn blog op 8 okt. 2020 al een manifest geschreven van wat hij dacht dat er bezig was en wat ons nog stond te wachten in de toekomst. Toen wij ( de andere teamleden ) het deden lezen, vielen we letterlijk en figuurlijk van onze stoel af. We werden er stil van hoe gedateerd het was geschreven. 

Het was net alsof hij in een glazen bol had gekeken.

Oordeel zelf  

THE GREAT RESET  is het plan van 1% elite voor de depopulatie van de slaven bevolking. Wij Dus. Het zogenaamde griepvirus is gebracht geworden, om nu hun plan ten uitvoering te brengen, terwijl de slaven bevolking in steeds terugkerende lockdowns en avondklokken terecht komen en van al hun vrijheden worden beroofd en door de media die fake news blijft verspreiden met angst en paniek.

Welkom in de Matrix

Deze blog had ik op 8 Oktober 2020 geschreven op fb , waar ik nu van verwijderd ben , want de waarheid mag niet meer verkondigd worden.

Welkom in het Nieuwe Normaal 

No.1

Je neemt een doorsnee griepvirus , waarvan je weet dat 99 % van de wereld bevolking er niet aan dood zal gaan , maar wel een behoorlijk aantal mensen die al oud en/of onderliggende klachten hebben. Je noemt dit virus sars-cov-2 = corona virus. De resultaten zijn te vergelijken met een zeer heftige griep die we eind 2017 begin 2018 hebben gehad. Toen er in Nederland 9900 mensen stierven, vooral ouderen met onderliggende klachten, hoorde je daar niemand over spreken , dat hoorde nu eenmaal bij het leven. Wereldwijd stierven er toen 650.000 mensen. Maar toen hoorde ik niemand Pandemie roepen.

No. 2 

Je gebruikt de msm = mainstream media om de slaven wereldwijd behoorlijk angst en paniek aan te jagen. Iedere dag opnieuw komt de msm met horror verhalen over het aantal besmettingen en de mensen die er wereldwijd aan dit vreselijke griepvirus zijn gestorven. Hoe jonger ze sterven des te mooier. Dit blijf je dag in dag uit herhalen, zodat mensen er moedeloos van worden en de angst en paniek in hun blijft zitten. Je koopt de wetenschappers en artsen om met subsidies en smeergeld, om toch vooral te blijven benadrukken hoe belangrijk het is om je te laten testen en op den duur te laten vaccineren.  

No. 3 

Begin wereldwijd met het invoeren van lockdowns en tegelijkertijd kunnen ze achter de schermen beginnen met THE GREAT RESET uit te voeren. De rijkdom die er mee gemoeid is hevel je over naar de 1% elite =1% elite is de satanitische Cabal waar fam de rothschild  de grote baas van is. Maak de kleine bedrijven kapot, maak de grote bedrijven nog groter. Laat de staatschuld tot ongekende hoogte stijgen en push digitale betalingen. 

NO. 4 

Zorg ervoor dat er massaal wordt getest, want de overheden weten wereldwijd, dat de totaal onbetrouwbare PCR test veel positieve besmettingen zal registreren. Ook bij mensen die totaal niet ziek zijn en geen symptomen hebben, puur om de angst en de paniek onder de slaven bevolking te houden.

No. 5 

Hou de angst er goed in en zorg dat het op elke tv zender wordt uitgezonden en blijf vooral het woord corona gebruiken en train zo de slaven bevolking wereld wijd in het gehoorzamen. Door afstand te houden, je handen kapot te wassen, je oma of opa niet meer te knuffelen en vooral thuis te blijven werken. Zorg ervoor dat de slaven bevolking zoals in het verre verleden weer een mondmasker gaat dragen, maar laat ze vooral geen medische mond maskers dragen, want dit heeft het bijkomende effect, dat mensen die geen of te weinig zuurstof binnen krijgen, hun eigen afvalstoffen weer inademen en nog sneller ziek zullen worden.

No. 6 

Maak het parlement het volgen en observeren van de slaven bevolking HET NIEUWE NORMAAL. Zorg dat het wereldwijd normaal wordt, dat iedere stap die we nemen wordt gevolgd en wordt geanalyseerd onder het mom, van het tegengaan van de verspreiding van dit vreselijke griepvirus.

No. 7 

Introduceer een digitaal gezondheidspaspoort op je smartphone. Dit paspoort zal fungeren als een manier om de slaven te observeren en te controleren. Leg aan diegene een beperking op die niet aan de gewenste overheidsnormen voldoen en daardoor geen schoon gezondheidspaspoort zullen hebben. Zoals het weigeren om zich regelmatig te laten testen en/of te vaccineren.

Toen ik dit probeerde te vertellen aan mijn mede slaven, dat er een digitaal gezondheidspaspoort zou komen in 2021 lachte men mij uit en verklaarde ze me voor gek.

Wie is de gek nu onder tussen? Ikke niet!!

No. 8 

Zorg ervoor dat wereldwijd massaal 5G wordt uitgerold als de lockdowns bezig zijn, want dit is nodig om een 24/7 observerende staat wereldwijd mogelijk te maken. Daarnaast is 5G nodig, omdat het bekend is, dat dit genetisch materiaal genereert in het lichaam, waardoor de slaven massaal positief zullen testen op corona. 5G wordt dan ook het middel, waardoor slaven wereldwijd overtuigd kunnen worden, dat het toch beterder is om zich te laten vaccineren, want het aantal besmettingen is anders niet onder controle te krijgen.

 No. 9 

Begin met het verplicht vaccineren. Deze vaccins zullen het natuurlijke immuunsysteem van de mensen volledig vernietigen. Daarnaast zullen steeds meerder vrouwen onvruchtbaar worden en dit zal helpen bij het terug dringen van de slaven populatie. De nieuwe vaccins die uiteindelijk overal ingezet zullen worden, zullen het DNA van de slaven herschrijven en in een nieuwe blauwdruk veranderen. In de vaccins zal een minuscule vloeibare chip zitten, die zich oplost zodra het vaccin wordt ingespoten. Waarschijnlijk zal dit nog niet in het 1ste vaccin zitten, maar wel in de vaccins erna, zodat de slaven wereldwijd gehoorzaam zullen volgen en onder controle zijn te houden.

No .10  

Maak een einde aan iedere vorm van contante betaling. Verkoop het als contant geld is vies, besmettelijk en het bevordert criminaliteit. Deze stap maakt iedere wereld slaaf volledig afhankelijk van de welwillendheid van het parlement, want met 1 druk op de knop kunnen de ze iedereen financieel uitschakelen.

Met dank aan de minuscule vloeibare chip die nu je DNA heeft herschreven.

No. 11

Schakel over van het digitale gezondheids paspoort op je telefoon, naar de onderhuidse ingebrachte R.F.I.D. chip = RADIO-FREQUENCY INTENDIFICATION.

Hierdoor wordt het voor overheden wereldwijd een stuk makkelijker om iedereen 24/7 te observeren en te controleren. Deze R.F.I.D. chips zullen een einde maken aan het allerlaatste beetje privacy voor de slaven wereldwijd van wat er nog over was. En daarom zullen de overheden ze in eerste instantie, net zoals de vaccins vrijwillig aanbieden en daarna heb je niks meer te willen. Want je zal luisteren slaaf. 

No. 12 

Als de voorgaande stappen zijn uitgevoerd, dan zijn we uiteindelijk beland in een hightech wereld, waar al een fiks deel van slaven populatie is uitgeroeid en is verdwenen van deze wereld. We zijn dan in een genetisch gemanipuleerde gemodificeerde slaven populatie terecht gekomen, met verzwakte immuunsystemen, gechipt en permanent verbonden met het internet. In dit stadium zijn de slaven niks anders meer dan biologische machines die leven in een high tech gevangenis.

WELKOM IN DE MATRIX

NO. 13

THE GREAT RESET

Zal een fascisme communistische wereld zijn en het  gemanipuleerde corona virus is hetgeen, wat ervoor nodig om dit te bewerkstelligen en te laten slagen.

   THE NEW WORLD ORDER

.V.V.