6.

DAVID ROCKEFELLER 

 

David Rockefeller : De negatieve impact van slavengroei op al onze planetaire ecosystemen wordt alarmerend duidelijk.

Deze familie ROCKEFELLER zat ook achter de spaanse griep in 1918 - 1920. Wat niet in de geschiedenis boeken staat is dat er 60 miljoen slaven wereldwijd zijn gestorven aan VACCINS. Geen PANDEMIE, maar een griep virus met een luchtweginfectie die behandelbaar was met op dat moment het nieuwe wondermiddel ASPiRINE.

En de spaanse griep is ook een HOAX, dat was als straf voor Spanje, omdat ze neutraal waren gebleven met de 1ste wereldoorlog. Het was de grootse GENOCIDE op de slaven bevolking ooit.

En nu is er ook geen PANDEMIE bezig. De 1% elite probeert nu weer hetzelfde te doen als 100 JAAR geleden, alleen met het feit, dat ze nu de macht over de slaven bevolking willen grijpen met een

NIEUWE WERELD ORDE - THE GREAT RESET.

Wat we nu proberen te vertellen is dat alle VIRUSSEN die er zijn geweest in de laatste 100 JAAR allemaal met de hand zijn gemaakt. Puur om de slaven populatie te verminderen. Vergeet niet dat het WHO in handen is van de Bill & Melinda Gates Foundation, alle banken in de wereld zijn in handen van de Fam Rothschild.

Als U gaat begrijpen wat we hier duidelijk proberen te maken op onze website, dan zie je een PATROON terug keren met steeds weer dezelfde namen. En dan zult U begrijpen dat we voor de GEK worden gehouden.

ANGST is de grootste vijand wereldwijd en daar maakt de 1% elite massaal gebruik van en alle wereld leiders en nep koningshuizen doen er aan mee, omdat ze ook moeten luisteren naar hun meester SATAN.

Wij zijn de 99% en we moeten nu keihard gaan terug vechten tegen deze 1% elite die SATAN aanbidden.

WE ZIJN DOOR GODS GRATIE VRIJ GEBOREN, LATEN WE VRIJ BLIJVEN DOOR GODS GRATIE.

.V.ALENTINO .V.ERITAS