4.

TED TURNER 

 

Oprichter Ted Turner van CNN:

Een totale wereldbevolking van 250-300 miljoen mensen, een daling van 95% ten opzichte van het huidige niveau, zou ideaal zijn.

Hij zei: We zijn met te veel slaven; dat is waarom we het broeikaseffect hebben.

Helaas voor hem en andere fervente ontvolkingsmensen zijn zowel de overbevolkingsmythe als de door de slaven veroorzaakte HOAX over de opwarming van de aarde herhaaldelijk ontkracht. 

De Green Deal waar de 1% elite ze zich doen achter verschuilen is een HOAX zoals hierboven beschreven, want de grootste bron van de opwarming van de aarde is de ZON.

En CNN is de grootste CABAL zender wat er is in de USA.

Als er een zender FAKE nieuws brengt, dan is het wel CNN. En daarbij zijn alle grote tv zenders en nieuws kranten in de handen van de CABAL wereldwijd.

 

CNN founder Ted Turner:

A total world population of 250-300 million people, down 95% from current levels, would be ideal.

He said: We are with too many slaves; that's why we have global warming.

Unfortunately for him and other ardent depopulation folks, both the overpopulation myth and the slaves-made HOAX about global warming have been repeatedly debunked.

The Green Deal that the 1% elite are hiding behind is a HOAX as described above, because the biggest source of global warming is the SUN.

And CNN is the largest CABAL channel there is in the USA.

When a station brings FAKE news, then it is CNN. And all major tv channels and news newspapers are in the hands of the CABAL worldwide.

- V -

 

-