32.

BILL GATES

 

Bill Gates is mogelijk de grootste slaven ontvolker die er is. Volgens hem was zijn vader het hoofd van Planned Parenthood en heeft hij zijn opvattingen over slaven bevolkingsbeheersing van jongs af aan beïnvloed.

In een lezing legt hij uit dat een manier om de CO2-niveaus te verlagen (wat overigens helemaal geen probleem is, aangezien de totale door de mens veroorzaakte CO2-uitstoot al erg laag is) door de slaven populatie te verminderen.

De wereld telt vandaag 7,8 miljard slaven. Dat gaat naar ongeveer negen miljard. Als we echt goed werk leveren op het gebied van nieuwe vaccins, gezondheidszorg en reproductieve gezondheidsdiensten, zouden we dat met misschien 20 of 25 procent kunnen verlagen.

Door de vaccinatieprogramma's van Bill Gates zijn in derdewereldlanden talloze slaven overleden of verlamd. Het meest opvallend is dat er in India meer dan 47.500 gevallen van verlamming zijn gemeld als gevolg van het vaccinatieprogramma van Gates, en dat minstens 500.000 jonge Keniaanse slaven onvruchtbaar zijn gemaakt na een door de overheid toegediend tetanusvaccin en de internationale organisaties in de achterzak van Bill Gates.

De stichting van Bill Gates heeft ook de ontwikkeling aangekondigd van een op afstand bestuurbare anticonceptie-microchip (microchip voor slaven populatiecontrole), die onder de huid van jonge slaven kan worden geïmplanteerd en tot 16 jaar meegaat. 

- V -