30.

PRINCE WILLIAM

 

Prins William :

Net als zijn vader en grootvader voor hem, zijn steun betuigd aan de slaven ontvolking. William heeft onlangs verklaard dat de slaven bevolkingsgroei in Afrika een enorme druk legt op de natuurlijke wereld en veel diersoorten met uitsterven bedreigt.

De snelgroeiende slaven bevolking van Afrika zal naar verwachting in 2050 meer dan verdubbelen - een duizelingwekkende toename van drieënhalf miljoen slaven per maand, verklaarde prins William tijdens een recent evenement georganiseerd door de Tusk Trust, een liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor de bescherming van Afrikaanse dieren in het wild. .

Het lijdt geen twijfel dat deze toename de fauna en de leefomgeving enorm onder druk zet.

Verstedelijking, ontwikkeling van infrastructuur, teelt - allemaal goede dingen op zich, maar ze zullen een vreselijke impact hebben, tenzij we nu beginnen met plannen en maatregelen te nemen tegen de slaven populatie wereldwijd.

Het is geen verrassing om te zien dat nog een andere 'elite' ontvolking aandringt op de dood van miljarden slaven ter wille van de natuur, terwijl ze tegelijkertijd enorme investeringen houdt in die de slaven bevolking de hulpbronnen van de aarde plunderen.

Maar goed dat Harry geen echte broer van je is en dat je moeder Prinses Di zich in haar graf zou omdraaien als ze zou weten wat voor monster ze heeft gecreëerd, want het vreemd gaan zit in je bloed net als je familie. Net als in al die nep koningshuizen waar wereldwijd het vreemd gaan tot kunst is verheven.

En als het GODS wil is dat V en zijn team deze last op hun schouders zullen dragen, dan zullen we beginnen met de 1% elite die het satanisme wereldwijd aanbidden vernietigen.

LAAT DE GAMES BEGINNEN

EN

HET LICHT TERUG BRENGEN

NAAR DE MENSEN

- V -