8.

DE KENNEDY BLOEDLIJN 

 

De familie is van Ierse afkomst en wordt ook wel de 'Amerikaanse koninklijke familie' genoemd met een neiging naar de Democratische Partij. Dit gezin geniet een soort verhoogde status in de samenleving.

De ‘Kennedy Curse’ die deze familie omringt, heeft niet weggenomen dat de Kennedy's roem en macht verwierven tijdens het bewind van JFK als de president van de Verenigde Staten, ondanks dat ze in controverses werden meegesleurd en het voorkomen van mysterieuze sterfgevallen.

Het bewijs van een Illuminati-bloedlijn in deze familie komt voort uit het feit dat JFK nauw verwant was aan Anton LaVey (de stichter van de Satanische Kerk in de jaren 60).

Hij had een relatie met verschillende vrouwen uit deze cultgroep, voornamelijk Jayne Mansfield en Marilyn Monroe. Ook werd aangenomen dat de vader van JFK vrienden had in de maffia en lid was van de Pilgrim Society waarvan werd gedacht dat het een uitloper was van Illuminati.

Maar JFK keerde zich tegen de illuminati, want op moment dat hij het Witte Huis betrad, begonnen ze al te plannen hoe ze van hem af moesten komen, want ze wisten dat ze hem niet onder controle konden krijgen en zijn kabinet zat vol met verraders en dat heeft hij eindelijk met de dood moeten bekopen.

Deze familie staat nog steeds in de politieke bekendheid en heeft beroemde persoonlijkheden die met deze bloedlijn worden geassocieerd, namelijk Rose Kennedy, Jacqueline Kennedy Onassis, Edwin Schlossberg, Carolyn Bessette-Kennedy, William Cavendish, Marquess of Hartington, Sargent Shriver, Arnold Schwarzenegger, Peter Lawford, Ethel Kennedy, Andrew Cuomo, Stephen Edward Smith, Joan Bennett Kennedy, Victoria Reggie Kennedy.

- V -