4.

DE ROCKEFELLER BLOEDLIJN 

 

Ze staan ​​bekend als de rijkste tycoons in de geschiedenis van Amerika vanwege hun associatie met de oliehandel via hun bedrijf Standard Oil. Ze worden ook voornamelijk geassocieerd met het gebied van industriële ontwikkeling, politiek en het bankwezen.

John D. Rockefeller en William Rockefeller zijn medeoprichters van Standard Oil. De familie wordt ook geassocieerd met renovaties en transacties in onroerend goed en is eigenaar van de meeste prominente gebouwen, waaronder het Rockefeller Center. 

Ze zijn belangrijke financiële donateurs geweest van onderwijsinstellingen zoals Ivy League, Harvard University, Dartmouth College, Princeton University, Stanford University, Yale University, Massachusetts Institute of Technology, Brown University, Columbia University en buitenlandse instellingen zoals London School of Economics and University College Londen.

In de jaren dertig gaven de Rockefellers enorme sommen geld uit om het marxisme, een agenda voor één wereldregering en socialisme te promoten. Maurice Strong, promotor van de aanbidding van Moeder Gaia, is nauw verbonden met de Rockefellers.

David Rockefeller steunde Maurice Strong en zijn New Age-ideeën. Reverend Moon uit Korea, die zichzelf Christus noemt, vond ook gunst in de ogen van de Rockefellers. Ze financierden de verspreiding van zijn religie - een promotor van internationalisme die hersenspoeling / rekruteringstechnieken gebruikt op leden en die verder worden geperfectioneerd door de Nieuwe Wereldorde.

Ze zijn eigenaar van een aantal bankinstellingen en trusts voor financieel beheer, waardoor ze een zeer machtige en rijke familie zijn.

- V -