3.

DE ROTHSCHILD BLOEDLIJN 

 

Deze familie is een afstammeling van Mayer Amschel Rothschild, ook wel bekend als de "grondlegger van de internationale financiën". Oorspronkelijk afkomstig uit Duitsland, richtte hij de Rothschild-bankdynastie op. Maar vanwege zijn zakelijk inzicht en gedegen kennis van financiën werd hij een wereldwijde naam. De familie wordt beschouwd als de rijkste in de geschiedenis van de mensheid.

De Britse en de Oostenrijkse takken van deze familie bekleden hoge adellijke posities in de samenleving. Zij waren de pioniers op het gebied van internationale financiën tijdens de industriële revolutie in Europa, en speelden een belangrijke rol bij het ondersteunen van spoorwegontwikkelingen over de hele wereld. De eer van het succesvol afhandelen van complexe overheidsfinanciering voor projecten zoals het Suezkanaal gaat naar hen.

De Rothschilds zijn aanbidders van een andere god die niemand minder is dan Satan zelf, om niet te zeggen dat er een plaats voor hem aan hun tafel is toegewezen. Ze zijn al generaties lang volgelingen van Satan. De Rothschilds spelen een belangrijke rol in de geschiedenis van het zegel van Salomo (ook bekend als hexagram, Magen David). Deze zespuntige ster genaamd Davidster was geen Joods symbool totdat de Rothschilds hem begonnen te gebruiken.

Arabische magiërs, kabbalistische magiërs, druïde heksen en satanisten gebruiken dit symbool al eeuwen. De familienaam Rothschild is ontstaan ​​na dit symbool - het rode zegel van Salomo dat door hen werd gebruikt.

Deze familie staat bekend om hun rijke extravaganza en heeft over de hele wereld paleizen gebouwd. Omdat ze al tientallen jaren actief zijn in de internationale financiële en investeringswereld, hebben ze zowel een grote politieke als financiële invloed in de 1% elite-samenleving.

- V -