12 .

DE BUNDY BLOEDLIJN 

 

Deze familie staat in de schijnwerpers vanwege de nauwe band met de families Kennedy en Onassis.

Een van de verhalen die verband houden met Ted Bundy van de Bundy-bloedlijn is: hij was rechtenstudent en deed het slecht op de rechtenstudie vanwege de immense stress die hij onderging terwijl hij veel tijd en moeite besteedde aan het plannen en vermoorden van mooie vrouwen.

Er wordt gezegd dat de meeste seriemoordenaars verband houden met satanisme. De media en de politie hebben een belangrijke rol gespeeld bij het onderdrukken van hun associaties met vrijmetselarij en satanisme. Het is nog steeds een raadsel hoe Ted, een grote Rockefeller-fan, werd benoemd tot assistent-voorzitter van het Republikeinse Centrale Comité van de staat Washington.

Een bepaald individu uit deze bloedlijn, bekend als McGeorge Bundy, lijkt in het oog van de storm te staan. Hij was de inlichtingenofficier van het Amerikaanse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog en diende later bij de regering als nationale veiligheidsadviseur van de Verenigde Staten van de presidenten John F. Kennedy en Lyndon B Johnson.

Hij was verantwoordelijk voor het escaleren van de rol van de VS in de oorlog in Vietnam tijdens de ambtsperiode van president Kennedy en president Johnson. Hij kwam uit een politieke familie; zijn broer, William Bundy, was advocaat en expert in de Amerikaanse inlichtingendienst bij de C.I.A. Zijn andere familieleden waren betrokken bij de Republikeinse politiek.

Er wordt gezegd dat hij bepaalde belangrijke en sleutelinformatie van de presidenten achterhield en hen manipuleerde om te geloven wat hij ook zei. Omdat hij de belangrijkste adviseur was, kon hij er gemakkelijk voor kiezen om alleen specifieke informatie aan de presidenten te geven.

Omdat zijn familie veel politieke invloed had, klom hij op tot een machtige positie in de politiek, in de regeringen van Kennedy en Johnson.

- V -