11.

DE COLLINS BLOEDLIJN 

 

De meeste activiteiten van deze familie zijn lange tijd voor het publiek verborgen gebleven. Ze beweerden meer occulte macht te hebben dan de Rothschilds of de Rockefellers en kiezen ervoor om uit de schijnwerpers te blijven.

Een specifieke verwijzing is aan het eind van de jaren vijftig en er staat dat een zekere Grande Mother Collins betrokken was bij satanische rituelen en gebruikt werd om jonge kinderen op te offeren voor de oprichting van de Nieuwe Wereldorde.

Ook de Grande Mother of the Collins keurt 7 kinderen goed als de volgende erfgenamen en legt een eed van hen af. 7 andere kinderen worden geofferd voor elk van deze goedgekeurde kinderen, en de namen van deze volgende erfgenamen zijn geschreven in een veer met het bloed van degenen die werden geofferd.

Enkele beroemde persoonlijkheden van deze familie: Robert M. Collins, hoofdjournalist van Reuters (door Illuminati gecontroleerde pers) en de Associated Press, Joan Collins, die in verband is gebracht met belangrijke Illuminati-mannen en enkele bekende satanisten. 

- V -