1.

VAN DUYN BLOEDLIJN 

 

De familie is verbonden met verschillende Nederlandse adellijke families (Oranjes - Zwarte Adel). De diensten en de vermogensdynastie van deze familie zijn nog publiekelijk onbekend. Het heeft een invloedrijke politieke aanwezigheid vanwege de royalty-factor.

Kolonel. Edward S. Van Duyn was tijdens zijn leven een actief lid van de Unitarische Kerk. De kerk, waartoe hij behoorde, heeft een diepe band met Wicca. In 1933 richtte kolonel Van Duyn het Planned Parenthood Center van Syracuse, New York op. De Parenthood Federation werd gesteund door Illuminati-organisaties om verschillende doelstellingen te helpen bereiken.

De Planned Parenthood wordt in verband gebracht met child abuse and sex trafficking.

Hun doelstellingen zijn:

“Om leiderschap te bieden, vrijwillige vruchtbaarheidsregulering, inclusief anticonceptie, abortus, sterilisatie en onvruchtbaarheidsdiensten, door relevant biomedisch, sociaaleconomisch en demografisch onderzoek te sponsoren; het ontwikkelen van trainingsprogramma's die mensen voorlichten over menselijke voortplanting en seksualiteit. "

Ze promoten hun agenda over de hele wereld.

Voor dit doel werden ongeveer 900 centra in de VS opgericht met een bibliotheek van 5.000 volumes over abortus, sterilisatie en populatiecontrole. In 1986 ondertekende Alan F. Guttmacher, een van hun leiders, het Humanistisch Manifest, en de 'Humanist van het jaar'-onderscheiding werd uitgereikt aan de president, Faye Wattleton.

Beiden verafschuwen het christendom.

- V -